Forum Discussion

Matelunekk's avatar
Matelunekk
Seasoned Novice
4 months ago
Solved

nie mogę się połączyć z UT

mam problem od wczoraj z dołączeniem do ultimate team, po wybraniu trybu z menu ładuje się ekran, wyskakuje napis sprawdzanie zawartości aktualizacji a nastepnie jest napisane, że połaczenie z UT jest niemożliwe i wywala mnie do menu głównego

• problem sie rozwiązał, gdy zmieniłem język gry na angielski, wyłączyłem crossplay i za pomoca webapp zrobiłem pare paczek w sbc.

9 Replies

• hsvpejak's avatar
    hsvpejak
    Seasoned Newcomer
    4 months ago

ja to mam od 4dni i nic nie pomaga zresetowalrm router pliki sprawidzilem gre zainstalowalem ponownie i dalej nie moge zagrac 

• Matelunekk's avatar
    Matelunekk
    Seasoned Novice
    4 months ago

zrobiłem wszystkie punkty które były wypisane, czyli weryfikowałem pliki gry, restartowałem ruter, ponownie zainstalowałem grę. Próbowałem tez sposobów z internetu, ale żaden nie działał. Proszę o dalszą pomoc

• Matelunekk's avatar
    Matelunekk
    Seasoned Novice
    4 months ago

mogę jeszcze dodać, że przy weryfikacji plików za każdym razem brakuje 3 plików o wadze 32mb

• hsvpejak's avatar
    hsvpejak
    Seasoned Newcomer
    4 months ago

swietna pomoc od 4 dni nie moge zagrac i zaden pracownik jeszcze mi nie pomogl

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Przeinstaluj Steam i EA app (zainstaluj obydwie aplikacje w domyślnej lokalizacji). W międzyczasie zrestaruj router i upewnij się, że twój antywirus nie blokuje działania gry oraz aplikacji Steam i EA app. Dodaj także pliki EADesktop.exe, EALauncher.exe i EABackgroundService.exe do listy wyjątków programu antywirusowego i zapory sieciowej (firewall). 

W przypadku dalszych komplikacji:

Przejdź do Web App lub Companion i utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego, ale dodaj do listy składów nowy i ustaw jako aktywny. Usuń także dotychczasowe taktyki i dodaj 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników. 

• Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu 
    • Do nowego składu nie przypisuj zawodników, którzy byli w poprzednim składzie oraz kart specjalnych np. EVO
  • Matelunekk's avatar
    Matelunekk
    Seasoned Novice
    4 months ago

problem sie rozwiązał, gdy zmieniłem język gry na angielski, wyłączyłem crossplay i za pomoca webapp zrobiłem pare paczek w sbc.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 17 minutes ago
1,360 Posts