Forum Discussion

lpikos's avatar
lpikos
Rising Novice
5 days ago

Niesprawiedliwy ban

Witam ostatnio straciłem dostęp do rynku ponieważ prawdopodobnie po włamie na moje konto zostało one sprzedane na jakiejś platformie oraz służyło do zakupu coinsow mam inny skład i około 100 tys monet w ultimate team lecz dostałem blokade na rynek transferowy nie wiem co mogę zrobić ponieważ nie korzystałem z konta przez jakiś czas rowniez na innych platformach jak steam straciłem konto (już je odzyskałem i ktoś wydał pieniądze z mojego portfela na prezenty dla roznych ludzi lecz steam potwierdził ze nastąpił włamanie i zwrocił mi środki) leczk ea twierdzi że nie było żadnego włamania mimo że zmieniałem hasło podesłałem im nawet screen z rozmowy ze steam. Co mogę zrobić aby go odblokować ponieważ ea fc jest dla mnie bardzo ważną grą w ktroą gram od fify 18 i nigdy nie oszukiwałem. Proszę o szybką pomoc <3

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago

Hej lpikos​ 

Przykro mi z powodu przejęcia Twojego konta. Cieszę się, że udało Ci się je odzyskać. Jeśli chodzi o pełne odblokowanie konta, proces ten możesz wykonać poprzez kontakt z nami i odwołanie się od blokady. Jest to jedyny sposób z racji tego, że poprzez forum nie mamy możliwości rozwiązywania tego typu spraw. Wszystkie odwołania rozpatrywane są indywidualnie, postaraj się przekazać możliwie jak najwięcej informacji potwierdzających to, że Twoje konto zostało przejęte. 

Uzyskaj informacje o ograniczeniach, blokadach i zawieszeniach konta EA

• lpikos's avatar
    lpikos
    Rising Novice
    5 days ago

Dzięki wielkie za pomoc lecz niesty support ea twierdzi że nie było żadnego włamania na konto no i niestety zawiodłem się na tej firmie a byłem jej fanem od kilkunastu lat mimo że ma ona swoje wpadki 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 minutes ago
1,203 Posts