Ogromne opóźnienia
Mam nadzieję, że tym razem otrzymam chociaż minimalną pomoc (nie jak poprzednim razem :) ). Po tych aktualizacjach nie da się grać, ponownie. Jedynym grywalnym trybem jest Rush gdzie nie mam żadnych problemów z płynnością. W pozostałych (Rivals (tutaj duzo przegranych meczy przez to), czy Draft (odpadłem 1 rundzie przez to)) są ogromne opóźnienia. Moge kliknąć coś na padzie a akcja wykonuje się z 10 sekundowym opóźnieniem. Co śmieszniejsze, zawsze gdy gram pierwszy mecz podczas sesji to pierwsze 20-30 minut w spotkaniu jest okej a potem jest coraz gorzej i te lagi w inpucie utrzymują się już cały czas. Nie mówie o tym, że pomimo 12 pingu zawsze raz na spotkanie otrzymuje wiadomość o niestabilnym połączeniu internetowym, gdzie gracze również mają input lag (działo się to gdy nawet ten ogolny problem nie następował i trwało z 10 sekund). Teraz przez całe mecze są lagi i nie moge kontrolować swoich zawodnikow. W trybie Rush problemu w ogole nie ma wiec to nie jest kwestia mojego połączenia internetowego :). Przesyłam raport dxdiag niżej i liczę na szybką pomoc, a jeśli nie to rekompensate/zwrot pieniędzy bo mam 2 miesiące ea play a przez 3/4 czasu gra jest niegrywalna.