Forum Discussion
23 Replies
- EA_Kalina22 days ago
Community Manager
Hej FranekM123
Problem leży po stronie usługi systemowej Javelina, która została zablokowana lub nie może wystartować. Możesz spróbować jednej rzeczy, która najczęściej pomaga przy błędzie C0000210:
Uruchom ponownie komputer, ale w sposób pełny – wyłącz go całkowicie i zostaw na około 2–3 minuty.
Pozwoli to Javelinowi załadować usługę od zera, a nie z pamięci szybkiego startu Windows.Jeśli po uruchomieniu dalej widzisz ten sam błąd, daj proszę znać:
– jaki masz system (Windows 10 / 11),
– czy używasz dodatkowego antywirusa,
– czy problem pojawił się po aktualizacji Windows lub sterowników. - FranekM12322 days agoNew Novice
cześć EA_Kalina
zainstalowałem ponownie Javelina. Zrobiłem też aktualizację (zdjęcia poniżej):
Oczywiście idąc za Twoimi radami wyłączyłem i po 5 minutach włączyłem komputer. Niby wszystko zakończyło się sukcesem, ale dalej mam ten sam komunikat i gra dalej nie działa.
- Mam Windows 10;
- Nie mam antywirusa (zdjęcie poniżej);
- Nie kojarzę abym miał jakakolwiek aktualizację (co nie znaczy, że nie było - mogłem przeoczyć).
- ouazazazaz22 days agoNew Novice
mam identyczna sytuacje jak ty, tez probowalem wszystkiego i nie dziala, gdzies wyczytalem ze problemem moze byc windows 10, tylko u mnie problem jest taki ze mam za stary procesor aby zainstalowac 11, sprobuj zainstalowac 11 i zobacz czy zadziala
- rospendo21 days agoSeasoned Newcomer
Witam mam ten sam problem . Posiadam gry z /2022/ 2023/24/25 (2022 działa bo nie ma chyba javelina) i po zainstalowaniu 2026 i zagraniu kilku meczy wywala ten błąd. Gry posiadam na dwóch komputerach i na każdym nie da się grac ,Gry są na EA oraz na Steamie. Robiłem już wszystko co możliwe co oczywiście wyczytałem na forach. Proszę o pomoc
- jachutojaa21 days agoRising Traveler
Zróbcie coś z tym.. nie da się grać we wszystkie gry od EA. Nawet nie dostaliśmy potwierdzenia, że EA się tym problemem zajmuje. Jedyną opcją zostało prosić o zwrot pieniędzy za grę, jeżeli macie zamiar tego nie naprawić. Żałosne, że tak duże studio nie komunikuje się ze społecznością, przy tak ogromnym problemie. W żadnym wątku nikt nam nie odpisał z EA z działu technicznego.
- d33bdcfa421490fe21 days agoNewcomer
Wyskakuję mi ciągle komunikat "Wystąpił błąd usługi EA Javelin Anticheat. Uruchom ponownie komputer: C:\Program Files\EA\AC\EAAntiCheat.GameService.exe (7)(2),,
Reinstalacja nic nie dała a komputer uruchamiałem ponownie x razy. Wie ktoś o co chodzi z tym?
- Kajdanek21 days agoNewcomer
Również mam ten sam problem gra się nie chce włączyć próbowałem wszystkiego zainstalowałem nawet windowsa 11 i nic nie działa, błąd jest po stronie EA. I wygląda na to ze nawet tego nie próbują naprawić bo mam ten błąd od tygodnia
- FranekM12320 days agoNew Novice
Hej EA_Kalina czy możesz nam pomóc? Jak widać, problem jest bardzo duży. Wszyscy kupiliśmy FC26 w która od tygodnia NIE MOŻEMY ZAGRAĆ.
A co jeszcze gorsze, nie działają również starsze wersje ZA KTÓE ZAPŁACIŁEM!
- EA_Kalina20 days ago
Community Manager
Przy tym błędzie warto wykonać kilka kroków. Spróbujcie uruchomić komputer w trybie czystego rozruchu, żeby wykluczyć konflikty z programami w tle. Zainstalujcie też wszystkie dostępne aktualizacje Windows, zarówno ważne, jak i opcjonalne.
Odświeżcie również usługi EA – zamknijcie w Menedżerze zadań wszystkie procesy EA App, usług tła i anticheata, a potem uruchomcie EA App ponownie jako administrator. Jeśli Javelin był wcześniej zainstalowany, odinstalujcie go i zainstalujcie ponownie z instalatora w folderze C:\Program Files\EA\AC.
Dodatkowo przeinstalujcie Steam i EA App, zostawiając ich domyślne lokalizacje. Na koniec naprawcie grę:
- EA app: użyj funkcji NAPRAW
- Steam: sprawdź spójność plików gry
Jeśli po tych krokach problem będzie nadal, dajcie znać.
- jachutojaa20 days agoRising Traveler
Cześć, zastosowałem te kroki przy grze F1 25 i nie działa nadal. Oto rzeczy które zrobiłem i nie pomogły:
1. Reinstall gry na inny dysk2. Reinstall steama, ea app
3. Uruchamianie ponowne komputera
4. Włączenie secure boot
5. Aktualizacja TPM do 2.0
6. Usuwanie kluczu rejestru Javelin Anticheata
7. Sprawdzanie spójności plików gry (cały czas mam komunikat, że nie udało się poprawnie pobrać 3 plików i że zostaną one pobrane ponownie)
8. Reinstall antycheata (uruchamianie go jako administrator również nie pomaga)
Generalnie zrobiłem wszystko, co wydawałoby się logiczne w rozwiązaniu tego problemu. Sterowniki wszystkie również mam zaktualizowane. Rozegrałem 270 godzin w F1 25 do ostatniego piątku bez problemu, od tygodnia jest to samo. Z powyższych rzeczy nic nie pomogło.
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 hours agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar4 months ago
Community Manager