Forum Discussion

Neymaro2003pl's avatar
Neymaro2003pl
Seasoned Novice
7 hours ago

Opóźnienie gry

Witam, czy ma ktoś również taki problem grając w trybach online, że gra reaguje na to co wciskam na padzie dopiero po 2 czy 3 sekundach? Początek meczu wygląda normalnie, ale po dwóch minutach jest takie opóźnienie, że uniemożliwia to grę. Ma ktoś jakieś rozwiązanie tego problemu? Gram na PC, problem występuje niezależnie od tego czy pad podpięty kablem czy bezprzewodowo. 

5 Replies

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Seasoned Traveler
    6 hours ago

Nie ma żadnego rozwiązania, wmawianie o jakiś ustawieniach vsync i ograniczenie klatek. To nie powinno tak wyglądać. Wiesz co pomaga na 2 - 3 mecze usunięcie całej gry i zainstalowanie na nowo. Robiłem to już 4 raz i zawsze pierwsze mecze gra się dobrze, potem coś się **bleep** i nie da się grać.

Coś w ich plikach jest **bleep** i wywala cały skrypt do góry nogami, przez co mamy te mili sekundowe opóźnienia. 

• No powiem ci, że już trochę mnie to **bleep**, bo kupiłem przedpremierowo, nie mogłem grać bo był błąd z padem i zawodnicy biegali sami, teraz jak tamto naprawili to znowu to i tak na prawdę od początku premiery zagrałem może 2 mecze całe.

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Seasoned Traveler
    3 hours ago

Fut champions to jest jakaś porażka, jeszcze gorszy input niż w rivarls. I to DDA weźcie proszę was wypierdolcie to, miałem mecz gdzie 4 razy nie strzeliłem na pustą, a koleś z 20 stopni nakurwial jak debil. Mam wrażenie że na kablu hdmi zamiast dp działa lepiej, ale to nie powinno mieć żadnego związku jeśli moje kable są najnowsze. I jak nie mam dźwięku przestaję mniej lagowac