Opóźnienie niezależne od pingu
Potrzebuje pomocy. Wchodząc do meczu mam max 8ms po czym w meczu opóźnienie wynosi około 300ms mimo wyświetlania dalej 8ms. Dosłownie zawodnicy reagują na cokolwiek z opóźnieniem dobrych 3-5 sekund. Nie jest to wina internetu ponieważ kolega siedzący dosłownie obok mnie korzystający z tego samego gniazda internetowego nie ma żadnych opóźnień. Ja gram na PC on na PS5. Resety internetu, naprawianie gry, kombinowanie w ustawieniach sieci, reinstall gry, test innego internetu, absolutnie nic nie działa. Widzicie mój profil, sprawdźcie sobie zapisy meczów, przestańcie mnie DDOSować i dajcie grać w grę na którą wydałem 400zł. Wydaliście niedokończony produkt i nie umiecie tego naprawić, zbiorowy pozew może by was ogarnął. Co roku ten sam core gry i co roku coraz gorzej. Jak? Jak wy to robicie? Jakim sposobem 12 września serwery FC 25 działały idealnie nawet o 19 na internecie z telefonu a 2 tygodnie później, miesiąc później, 2 miesiące później na światłowodzie o 4 rano nie działają poprawnie. Jako konsument wymagam skontaktowania się ze mną w sprawie tych błędów bo za to napewno jakiś pozew można dać.