Forum Discussion

WildCardExe2993's avatar
WildCardExe2993
New Novice
4 months ago

Opóźnienie niezależne od pingu

Potrzebuje pomocy. Wchodząc do meczu mam max 8ms po czym w meczu opóźnienie wynosi około 300ms mimo wyświetlania dalej 8ms. Dosłownie zawodnicy reagują na cokolwiek z opóźnieniem dobrych 3-5 sekund. Nie jest to wina internetu ponieważ kolega siedzący dosłownie obok mnie korzystający z tego samego gniazda internetowego nie ma żadnych opóźnień. Ja gram na PC on na PS5. Resety internetu, naprawianie gry, kombinowanie w ustawieniach sieci, reinstall gry, test innego internetu, absolutnie nic nie działa. Widzicie mój profil, sprawdźcie sobie zapisy meczów, przestańcie mnie DDOSować i dajcie grać w grę na którą wydałem 400zł. Wydaliście niedokończony produkt i nie umiecie tego naprawić, zbiorowy pozew może by was ogarnął. Co roku ten sam core gry i co roku coraz gorzej. Jak? Jak wy to robicie? Jakim sposobem 12 września serwery FC 25 działały idealnie nawet o 19 na internecie z telefonu a 2 tygodnie później, miesiąc później, 2 miesiące później na światłowodzie o 4 rano nie działają poprawnie. Jako konsument wymagam skontaktowania się ze mną w sprawie tych błędów bo za to napewno jakiś pozew można dać.

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Hej WildCardExe2993​ 

Rozumiem, że taka sytuacja może być bardzo frustrująca, zwłaszcza gdy u znajomego na tym samym łączu wszystko działa prawidłowo.Proszę, załącz plik DxDiag ze swojego komputera – pozwoli nam dokładniej przyjrzeć się konfiguracji systemu i sprzętu, co może pomóc ustalić przyczynę problemu.

• EA_Kalina 

Wy nie widzicie ze to jest ogólny problem a nie problem Internetu ? ja mam ping przy rozpoczęciu meczu 7-10 ms żadnych pakietów utraconych itp. Komputer za 20 k zł i wy uważacie ze to problem po naszej stronie? Jakoś przed aktualizacja dało się normalnie grać. Jedna wielka tragedia ta gra. Jak już napisałem post w innym temacie na początku na PC był problem przez miesiąc z wyłączającym się padem tak teraz są takie opóźnienia ze się odechciewa nawet offline w meczach squad battles tak jest.  I zaznaczę ze przed aktualizacją wszystko śmigało bez żadnych problemów. 430 zł wyrzucone w błoto . nawet jak teraz ta gra by zaczęła działać normalnie to już się nawet nie chce do tego wracać . 

• WildCardExe2993's avatar
    WildCardExe2993
    New Novice
    4 months ago

no ja siedze na lapku za 7k, cyberpunk na ultra a głupia fifa nie chce działać

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Seasoned Vanguard
    4 months ago

Pytanie tylko, po co oni to robią? Wiedzą o czymś, o czym my nie możemy się dowiedzieć? Może mają jakieś badania, które pokazują, że im więcej ludzi się irytuje to kupują fp. Albo zauważyli, że EA FC im znowu nie wyszło i serwery przerzucili na Battlefielda. Jakoś zbiegiem okoliczności gorszy gameplay przyszedł wraz z premierą Battlefielda.

• WildCardExe2993's avatar
    WildCardExe2993
    New Novice
    4 months ago

Wątpię, na premierze preorderu też był ten problem, po 3 tygodniach się uspokoiło i od 2 tygodni znowu. Może oni nie wiedzą że serwery na kabel powinny być a nie na WIFI

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 13 minutes ago
1,360 Posts