Forum Discussion

Szymeen132pl's avatar
Szymeen132pl
New Novice
21 days ago

Opóźnienie w grze

Mam problem z opóźnieniem w grach online oprócz w trybie Rush (nie wiem czemu). W Rushu wszystko pięknie działa, natomiast w trybie rivals gdy odpalam mecz pokazuje mi dobre połączenie z internetem (4-10 pingu), po czym gdy klikam na padzie żeby cokolwiek zrobić robi mi się to dopiero po 10 sekundach około. Sprawdzałem ze znajomym jak działa gra w rivals ze znajomym, u mnie nadal to samo, ale u znajomego pokazywało czas 22 minuta mecz a u mnie 20 minuta. To samo w drafcie i w klubach. Robiłem już dosłownie wszystko, instalowałem ponownie gre, aktualizowałem sterowniki, nadal nic to nie dało, a jeszcze za każdym razem jak klikałem na steamie "Sprawdź spójność plików" za każdym razem  wyskakiwało że coś jest nie tak z 3 plikami i trzeba je pobrać. Pobrało to ale nie wiem co dokładnie. Nie wiem co już robić, szukałem już wszędzie jeśli ktoś miał ten sam problem proszę o pomoc. Kupiłem tą grę 3 dni temu na platformie Steam. 

8 Replies

• Problem ten juz jest od 2 miesięcy niestety nikt sie tym nie interesuje. Ważne że gre kupiłeś reszte srał pies. 

• Snake2401's avatar
    Snake2401
    Seasoned Novice
    20 days ago

EA_Kuba​ , EA_Kalina​ Macie swoje zasięgi i naprawdę zróbcie coś z graczami z PC !! To co się dzieje to jest jakas masakra ! Wydaliśmy spore pieniądze na tą gre ! A nie da się grać !! Mam tak samo jak cała reszta graczy którzy piszą o tym problemie ! Kiedy zaczniecie się tym przejmować ?? Mozna o tym się dowiedzieć i uzyskać odpowiedź ??

• Snake2401's avatar
    Snake2401
    Seasoned Novice
    10 days ago

EA_Kuba​  daliście dzisiaj łatkę która miała coś poprawic ?? To co robicie to jest ŻART !!!!!! ludzi grających na PC macie gdzies ?? ten problem nadal się nie zmienił !! 

• Ja mam ogólnie problemy w UT, opóźnienia pada, reakcja po sekundzie od naciśnięcia i w karierze, jakieś cutscenki czy każdy mecz to lagi przycięcia, że masakra, 10 fps może. I tak po każdym updacie było, żaden nic nie naprawił, próbowałem instalować inne wersje sterowników do grafiki. NIC NIE POMAGA! EA_Kuba​ EA_Kalina​  to jak? Ea ma znów w **bleep** graczy i liczy się tylko hajs czy tym razem cokolwiek zrobicie zeby ten problem naprawić?

• Snake2401's avatar
    Snake2401
    Seasoned Novice
    4 days ago

EA_Kuba​ , EA_Kalina​ Można was prosić o odpowiedź czy nadal będziecie mieli gdzieś graczy z PC ?? Jesteście od tego Aby nam pomóc . Tylko że wszelkie podpowiedzi nie działają . Poprzednie edycje gry działały :p A Ta obecnie to jest jakieś wielkie nie porozumienie i  to jest po stronie EA . Proszę , wręcz błagam zróbcie coś z tym . Pozdrawiam i licze na odpowiedź . 

• Raczej się nie doczekamy albo doczekamy się pod koniec gry mam ten sam problem że jedyne co mogę grać to karierę albo sqaudbatels bo oczywiście EA ma nas gdzieś ważne że kupiliśmy grę reszta się nie liczy.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 20 minutes ago
1,159 Posts