veri1337Rising Newcomer23 days agoOpóźnienie Widziałem dużo zgłoszeń o opóźnienie w grach online, ja też mam ten błąd i mam pytanie, czy zostało to naprawione czy to raczej błąd z mojej strony
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 58 minutes ago969 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 58 minutes ago969 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsPytanie do pracowników EA Czy EA ma zamiar naprawić błąd ze spadkami FPS na platformie PC? Pracujecie nad tym a jeżeli tak to kiedy możemy spodziewać się, że ten błąd zostanie naprawiony? Bo jak nie macie zamiaru tego naprawi...Opóźnione reakcje Od ostatniej aktualizacji nie da się grać. Pad reaguje z opóźnieniem + gra delikatnie przycina. Wcześniej wszystko działało płynnie, poza ścinkami przy różnych i animacjach. Przegrywam wszystkie me...Nie da się grać w tę grę!!!! Witam, Mam problem z FC26, z tego co widzę jak wielu graczy. Wchodzę do gry jest super, płynnie wszystko chodzi, wchodzę do UT nagle zaczyna się wszystko lagować w menu (XD!) i bawiąc się odnalazłe...Po około 10 minutach spadki do 3-4fps Witam, tak jak wyżej mam problem ze stałymi spadkami fps. Zużycie podzespołów nie ma na to wpływu (podeśle na screenshocie), próbowałem resetować grę, zmniejszać ustawienia, rozdzielczość, reinstalow...EA SPORTS FC 26 crashuje tylko na moim koncie EA – na innym działa normalnie Dzień dobry, Mam problem z EA SPORTS FC 26, którego nie potrafię rozwiązać i wygląda na to, że jest on związany wyłącznie z moim kontem EA, a nie ze sprzętem czy systemem. Gra crashuje się zawsze p...