Forum Discussion

pelson123q's avatar
pelson123q
New Rookie
22 days ago

PC - delay ciąg dalszy

Czemu po prawie 2 miesiącach od premiery gry dalej nie jest grywalna xD już wszystkiego spróbowałem , ankieta również zrobiona tylko czemu na rynek jest wypuszczany produkt wgl nie dopracowany :/

5 Replies

• Miałem to dwa tygodnie temu . Napisałem tutaj wiadomość i nic nie pomogło od tych psełdo doradców . O dziwo jakieś czary mary i przez tydzień było ok aż do wczoraj gdzie kurw.... znów jest to samo . EA zacznijcie coś z tym robić !!!! 

• fijal7891's avatar
    fijal7891
    Rising Scout
    20 days ago

wszystko kwestia serwerów, aktualnie u mnie nie grywalne, może w nocy...  

SerwerTest (MTR) o 17:15 (Bez obciążenia)Test o 16:47 (W TRAKCIE GRY)Werdykt
    Warszawa (Twój Cel)Ping: 14.7ms / Jitter: 0.1 ms 🏆Ping: 14ms / Jitter: 14 msKATASTROFA POD OBCIĄŻENIEM
    Amsterdam (Blokowany)Ping: 46.4ms / Jitter: 0.2 ms 🏆Ping: 52.3ms / Jitter: 16.6 msKATASTROFA POD OBCIĄŻENIEM
    Frankfurt (Cel Zapasowy)100% UTRATY PAKIETÓWPing: 46.2ms / Jitter: 0.146 ms 🏆Niestabilny (Raz działa, raz nie)
  • Współczuję wam z tym pc same problemy. Na premierę sam grałem na PC ale ilość błędów , dileje, cziterzy , rozłączanie serwerów to wszystko skumulowało się i zmieniłem w końcu platformę na ps5. Od dawna się przymierzałem do zmiany ale nie żałuję. Na ps5 wszystko płynne śmiga pięknie , ani razu mnie nie wyrzuciło i czuję fun z gry. Wydaje mi się że oni specjalnie robią aby pozbyć się pc. Bo nie możliwe że tyle dni i oni nie potrafią zrobić gdy na PC zoptymalizowanej.. w 25 ogarnęli się w kwietniu także powodzenia bo w tym roku to już wątpię żebyście mogli normalnie pograć 

• Czyli jeżeli mój VINI JR. przegrywa bieg do piłki z bocznym BRĄZOWYM obrońcą to to wina sprzętu/internetu ? Pytam poważnie, bo w zeszłym roku fc25 Xbox dałem radę grać 5/6 Liga. To teraz nie umiem opuścić 9 gdy gram na PC. Jestem graczem BARDZO hobbystycznym, z powodu braku czasu w tygodniu mogę może z 3,4 mecze rozegrać. Trochę mnie to zaskakiwało, że nie umiem szybkim zawodnikiem dobiec do piłki wcześniej niż brązowi zawodnicy z obrony, a jednocześnie mój obrońcą przy TEM 94(Frimpong) zawsze zostaje wyprzedzony. Teraz to trochę zwątpiłem w grywalność 🫤🫤🫤🫤 Jeżeli tak dużo nie zależy od moich umiejętności. 

• Powiem Ci że raczej ich wina nie twoja. Słabo zoptymalizowana gra na pc. Ale tak , też tak mialem a na ps5 tego nie doświadczam. Ale niektórzy normalnie napchraja i jest git.  Tylko przejrzyj forum same tagi PC itp

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 50 minutes ago
970 Posts