KWDB84Newcomer23 hours agoPołączenie z serwerami ultimate team Grałem drafta i wywaliło serwery ultimate team i pokazało mi się że przegrałem mecz i straciłem (NU) zamiast zostawić na rundzie której zacząłem
EA_KubaCommunity Manager22 hours agoHej KWDB84 Przykro mi z powodu rozłączenia. Niestety nie mamy możliwości przywrócenia meczu do stanu sprzed rozłączenia. Jeśli skorzystasz z tego narzędzia, możesz sprawdzić, czy kwalifikujesz się do otrzymania żetonu draftu.
Recent Discussionslagi menu, meczów i wszystkiego wchodząc do gry mi nie "laguje" ale kiedy skończę pierwszy to nagle całe menu ma super opóźnienia i muszę restartować grę mam to praktycznie od zakupu czyli od stycznia. Czasem było lepiej z lagami ...Problem z włączeniem gry. Próbuje włączyć swoją grę lecz za każdym razem gra po update 1.6.5 ładuje antycheat po czym pisze uruchamianie gry i nie uruchamia się a na steam pojawia się ponownie żeby uruchomić grę Próbowałem pr...Serwery out Fc26 : nie można wczytać informacji z serwera . Serwery padły ???. Połączenie z serwerami ultimate team Grałem drafta i wywaliło serwery ultimate team i pokazało mi się że przegrałem mecz i straciłem (NU) zamiast zostawić na rundzie której zacząłem Przełaczanie Zakupiłem nowego pada bo stary mi sie zepsul, i pare dni pierwszych bylo dobrze lecz od jakiegos czas mam tak gdzie pad mi randomowo wibruje i tylko w fifie bo jak przelacze na przeglądarke to jest w...