Forum Discussion

BuenasDiasAmigo's avatar
BuenasDiasAmigo
Seasoned Newcomer
26 days ago

Ponad 40 dni bez dostępu

Witam; ponad 40 dni temu zniknął mi dostęp do rynku na  WebApp oraz Companion App. Na początku gry miałem normalnie, natomiast po 2 tygodniach, dostałem mail w którym zostałem poinformowany, że TYMCZASOWO zabierają mi dostęp i żeby go odblokować muszę rozgrywać więcej spotkań. 
Od tego czasu stosuję się do wszystkich zaleceń. 
Mam rozegrane już ponad 400 spotkań, codziennie min 3 pełne mecze + logowanie się do Web App + Companion. 
Odblokowane wszystkie zadania dot. rynku. 
Zrobiłem na prawdę absolutnie wszystko, a nikt nie jest w stanie mi powiedzieć:
A - dlaczego straciłem dostęp, skoro nawet nie używam Paletools
B - dlaczego dalej nie odblokowałem dostępu do rynku po 42 dniach. 

Nie wiem co mam jeszcze zrobić, bardzo proszę o pomoc, jakieś wskazówki cokolwiek...  =

4 Replies

• skur3byk's avatar
    skur3byk
    New Rookie
    20 days ago

I tak masz lepiej niż ja. Ja od samego początku, czyli przedpremierowo, nie mogę się zalogować do webbapp. I też mnie wszyscy olali. Nic kolego nie zrobisz. Masz pecha, jak większość 🫤

• EA_Kalina​ 

Mam również kolejny problem, ponieważ nie liczy mi normalnie spotkań jak mam włączony "czas grania" tzw co jakiś czas ten licznik sam się resetuje, po mimo rozgrywania spotkań. 
    To normalne? Te mecze co rozgrywam będą zaliczane i tak? 

• Hey; EA_Kalina​ 

Kolejny dni robię dokładnie to co mi zaproponowałaś. Jednak dalej nic nie przynosi efektu.  
    Może to wina przeglądarki? Jakiej powinienem używać? 

Mam również kolejne pytanie. 
    Kiedy wchodzę sprawdzić, karty które sprzedałem na rynku na WebApp lub Companion , a następnie na rynek - pokazuje mi informacje że mam dostęp całkowicie zablokowany. Kiedy odświeżę stronę i wejdę na rynek jest stary komunikat - musisz odblokować dostęp do rynku. To normalne? 
    W grze mam dalej normalnie dostęp. 

Mijają prawie 2 miesiące i dalej nic... 
    Bardzo proszę o pomoc. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    25 days ago

Hej BuenasDiasAmigo​ 

Odzyskanie dostępu nie odbywa się automatycznie po określonej liczbie meczów. Skoro grasz aktywnie, zalecam, byś dodatkow:

• Upewnił się, że korzystasz tylko z oficjalnych aplikacji EA SPORTS FC Web App i Companion App.
    • Zalogował się wyłącznie przez przeglądarkę bez rozszerzeń (najlepiej w trybie incognito).
    • Nie udostępniał danych konta żadnym innym stronom ani narzędziom.

Niestety nie ma możliwości ręcznego przywrócenia dostępu — system musi sam uznać, że aktywność na Twoim koncie jest w pełni bezpieczna. Jeśli jednak uważasz, że Twoje konto zostało błędnie oznaczone, możesz skontaktować się bezpośrednio z doradcą EA przez formularz EA Help i poprosić o ponowną weryfikację.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 hours ago
971 Posts