Open Side Menu
Skip to contentBrand Logo
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 26
  4. FC 26 Problemy techniczne

Forum Discussion

strv90's avatar
strv90
Newcomer
4 months ago

Potencjalny błąd w paczce

Dzień dobry

czy z mojej paczki nie powinien wypaść doué Star Performer?

brakująca zawartość
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• Tommy4094's avatar

Europa

Nie zalicza mi zadania " Powrót Austrii " . Zaliczyłem nawet więcej niż 2 asysty podaniem prostopadłym w jednym meczu mając w wyjściowej 11 Arnautovica z Austrii a w zadaniach nadal mam 0/3.
    Tommy4094
    1 day ago
  • TubiJunior's avatar

Problem z 10 fps'ami podczas grania w gre

Witam przychodze kolejny raz to tego forum z prośbą o pomoc z błędem w grze, jak odpalam gre to jest dobrze w ultimate team jak wchodze to raz dziala a raz nie ale jak juz zadziala to gdy wchodze do ...
    TubiJunior
    2 days ago
  • Kaktus323's avatar

Crash podczas łączenia z serwerem

Cześć 1 lipca kupiłem FC 26 na steamie i po zainstalowaniu mam problem z zagraniem ponieważ gdy wyświetla się komunikat podczas ładowania że łączę się z serwerem EA gra na jakieś 2 sekundy się zapętl...
    Kaktus323
    2 days ago
  • Darios1968's avatar

Pomyłka po naprawie błędu za brak Toma Cahilla.

Dzisiaj EA poinformowała mnie jak otworzyłem aplikację że błąd został naprawiony. po otworzeniu sklepu patrzę a tam zamiast Toma Cahilla są karty które dostałem wcześniej Harry Kewell, Ahmed, Ashuma...
    Darios1968
    2 days ago
  • Neqq01's avatar

Crash CE-108255-1

Już drugi raz mam ten sam problem z tym crashem o co chodzi żadna gra mi nie działa bo wyskakuje ten sam Crash PS5
    Neqq01
    2 days ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie PolicyOnline Service UpdatesNotice at CollectionSecurity

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago