Forum Discussion
Hej ziapka21
W trybie Kariery system nie patrzy tylko na liczbę rozegranych meczów, ale też na:
- rolę w kontrakcie (Kluczowy / Ważny / Rotacja),
- mecze ligowe vs puchary,
- momenty, w których był pomijany przy ważnych spotkaniach,
- morale i oczekiwania przed sezonem.
Jeśli zawodnik ma rolę „Kluczowy”, a przez kilka tygodni kalendarzowych nie grał w meczach ligowych, gra może uznać, że jego rola nie jest spełniana - nawet jeśli łącznie ma 35 występów.
- Co możesz zrobić:
spróbuj zmienić jego rolę przy przedłużaniu kontraktu na „Ważny pierwszy skład” zamiast „Kluczowy”,
rozmawiaj z zawodnikiem w zakładce Drużyna > Rozmowy,
pilnuj, by grał regularnie w lidze, nie tylko w pucharach.
Jeśli chodzi o spowolnienie gry przy zmianach w menu - stwórz osobny wątek na forum, podeślij swoją ocenę połączenia i DxDiag, bo to osobny temat i spróbujemy to zawęzić.
Co do języka - proszę, trzymajmy rozmowę w spokojnym tonie. Używanie obraźliwych określeń wobec innych osób nie pomaga w rozwiązaniu problemu i może utrudniać dalszą dyskusję. Zachęcamy do opisywania sytuacji w spokojny i rzeczowy sposób - wtedy łatwiej jest uzyskać realną pomoc.
ale wysłałem zdjęcia i tam widać ile piłkarz grał a mam na tej karierze marzec ale ty źle mi napisałeś nawet bo widać że piłkarz gra głównie w lidze i w pucharch ale tu mogę się zgodzić z tym kluczowym chociaż nie wiem jak Kluczowy to znaczy że piłkarz musi grać cały czas i nie może być zmieniany to po co to ja lubię rotować składem a kluczowy może to zepsuć ale piłkarz mi nie narzekał na brak spotkań tylko że nie gra to mnie w tej karierze denerwuje że w randomowych momentach piłkarz mi chce odejść nawet jak gra cały sezon
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar6 months ago
Community Manager