Forum Discussion
Hej ziapka21
W trybie Kariery system nie patrzy tylko na liczbę rozegranych meczów, ale też na:
- rolę w kontrakcie (Kluczowy / Ważny / Rotacja),
- mecze ligowe vs puchary,
- momenty, w których był pomijany przy ważnych spotkaniach,
- morale i oczekiwania przed sezonem.
Jeśli zawodnik ma rolę „Kluczowy”, a przez kilka tygodni kalendarzowych nie grał w meczach ligowych, gra może uznać, że jego rola nie jest spełniana - nawet jeśli łącznie ma 35 występów.
- Co możesz zrobić:
spróbuj zmienić jego rolę przy przedłużaniu kontraktu na „Ważny pierwszy skład” zamiast „Kluczowy”,
rozmawiaj z zawodnikiem w zakładce Drużyna > Rozmowy,
pilnuj, by grał regularnie w lidze, nie tylko w pucharach.
Jeśli chodzi o spowolnienie gry przy zmianach w menu - stwórz osobny wątek na forum, podeślij swoją ocenę połączenia i DxDiag, bo to osobny temat i spróbujemy to zawęzić.
Co do języka - proszę, trzymajmy rozmowę w spokojnym tonie. Używanie obraźliwych określeń wobec innych osób nie pomaga w rozwiązaniu problemu i może utrudniać dalszą dyskusję. Zachęcamy do opisywania sytuacji w spokojny i rzeczowy sposób - wtedy łatwiej jest uzyskać realną pomoc.
co do języka powiadasz dobra napiszę to tak jeżeli będziecie ignorować bo mogłem tą odpowiedź dostać te kilka dni temu a nie teraz i był taki kwas a wy co macie odpowiadać na każde pytanie każde zarzalenie wytłumaczyć chciałem tylko odpowiedzi czy to problem czy coś a wy co zostawiacie bez odpowiedzi ja uwarzałem to za problem techniczny że system nawala i w pewnym momencie daje głupie odpowiedzi u kluczowych piłkarzach przez co odchodzą bez żadnego powodu dodajcie może jakąś inną odpowiedź bo ta odpowidź że nie gra przy tym że ma dużo spotkań rozegranych to bezsens jakby była inna odpowiedż taka jak "trenerze wiem że gram dużo spotkań i jestem kluczowym piłkarzem ale nie podoba mi się tu i chcę odjeść bo chcę zagrać w innym otoczeniu" po takiej wiadomości bym zrozumiał że piłkarz nie czuje się w moim klubie dobrze albo że mu się znudziło tu granie dlatego odchodzi ale żeby to nie było za częste tylko żadkie lub takie żeby nie pojawiało się po 2-3 sezonach tylko po 5, 7, 8 sezonach ale muszę powiedzieć że z tym kluczowym to dzięki będę mniej używał tej obcji a jak nie będzie innej że piłkarz nie będzie chciał ważnego to będzie częściej grać lub poprostu będę zmieniał i uwarzał żeby nie odszedł a o tych problemach to podam
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 hours agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar6 months ago
Community Manager