GibiastyswirNewcomer17 hours agoProblem z ścieżką sezonowąSiemaa, czy tylko ja mam problem z ścieżką sezonową ? Jestem na swojej konsoli nie mam ścieżki pokazuje że tymczasowo nie działa. Gdy zalogowałem sie u brata u niego wszystko okej ktoś pomoże? 20260715_202411.jpg2.6 MB
Recent Discussionsproblem ze ścinaniem gry witam mam problem z grą fc26. gdy wejdę w grę to po jakims czasie, albo podczas cut scenki itp. lub podczas zwyklego szybkiego meczu, gra nagle ścina się jakby miała spadek do 20fps. tak laguje że ni...Problem z nagłym wyłączaniem się gry Witam, Zgłaszam uciążliwy problem z grą EA Sports FC, który występuje u mnie od miesięcy. Gra notorycznie wyłącza się do pulpitu (crashuje) zarówno przy próbie łączenia z trybami online, jak i w tra...błąd w nagrodach za division rivals Otrzymałem złe nagrody za division rivals powinny być ulepszone a otrzymałem zwykłe zdobycie 24 punktów równało sie z wbiciem 3 ligi przed ostatnim meczem miałem 22 punkty i mecz wygrałem proszę o ...Problem z 10 fps'ami podczas grania w gre Witam przychodze kolejny raz to tego forum z prośbą o pomoc z błędem w grze, jak odpalam gre to jest dobrze w ultimate team jak wchodze to raz dziala a raz nie ale jak juz zadziala to gdy wchodze do ...Problem z ścieżką sezonową Siemaa, czy tylko ja mam problem z ścieżką sezonową ? Jestem na swojej konsoli nie mam ścieżki pokazuje że tymczasowo nie działa. Gdy zalogowałem sie u brata u niego wszystko okej ktoś pomoże?