Gadzian32New Novice1 month agoProblem z grą Witam czy ktoś nie wie jak rozwiązać problem z ciągłymi craszami gry w UT następuje nagły skok wydajności Dysku i wszystko się zawiesza proszę o pomoc.
ChytrookiHero+1 month agoSpróbuj ustawić rozmiar pamięci wirtualnej na dysku SSD oraz wyłącz wszystkich nakładki (EA App, Discord, NVIDIA).
Recent Discussionslagi menu, meczów i wszystkiego wchodząc do gry mi nie "laguje" ale kiedy skończę pierwszy to nagle całe menu ma super opóźnienia i muszę restartować grę mam to praktycznie od zakupu czyli od stycznia. Czasem było lepiej z lagami ...Forum Nie mogę odpisywać na forum bo każda moja wiadomość jest po 5 sekundach odrzucana przez moderacje Nie mogę wejść do Ultimate Team Cześć, nie umiem wejść do Ultimate Team od dwóch dni. Jak klikam w Ultimate Team to wyskakuje komunikat jak na screenie poniżej. Próbowałem już wszystkiego, między innymi: tworzenia składu przez we...Czarny Ekran Gdy włączam Rivals to po wejściu w mecz jest czarny ekran i muszę wyłączyć grę bo nic nie da się zrobić. Problem z wejsciem do Ultimate Team Witam. Mam problem z uruchomieniem trybu Ultimate Team w EA FC 26 na PC. Za każdym razem, gdy próbuję wejść do UT z głównego menu, pojawia się błąd: "W tej chwili połączenie z trybem Ultimate Team j...