Gadzian32New Novice3 months agoProblem z grą Witam czy ktoś nie wie jak rozwiązać problem z ciągłymi craszami gry w UT następuje nagły skok wydajności Dysku i wszystko się zawiesza proszę o pomoc.
ChytrookiHero+3 months agoSpróbuj ustawić rozmiar pamięci wirtualnej na dysku SSD oraz wyłącz wszystkich nakładki (EA App, Discord, NVIDIA).
Recent DiscussionsBrak nagród za wyzwanie Azja oceania brak cahill pomocy Pomocy nie mogę skaczy wyzwania szuka oceania brak nagrody cahill i innych paczek w tym wyzwaniu Tim cahill Dlaczego nie dostałem, karty Tima Cahilla za zadanie "mały Tim"? Przez brak tej karty nie mogę wykonać kompletu zadaniu "Azja i Oceania" Nagrody Al Owarian Ukończyłem zadania w ewncie Al Owarian i nie otrzymałem nagród. Nie posiadam po wykonaniu np zadania mały Tim karty Tima Cahailla. Proszę o pomoc Mały Tim Po ukończeniu zadania Mały Tim nie dostałem jego karty i nie moge kontynuować zadań czy jest szansa że mi ją zwrócicie EA FC 26 zawiesza się na ekranie ładowania przed meczem w trybie Kariery (PC) Dzień dobry, mam problem z permanentnym zawieszaniem się gry na ekranie ładowania z logo EA, dokładnie w momencie próby uruchomienia meczu w trybie Kariery. Gra działa płynnie w menu, ale zawiesza si...