Forum Discussion

krywik27's avatar
krywik27
Seasoned Newcomer
2 days ago

Problem z Klubami

Przez ostatnie 2 tygodnie jako menedżer swojego klubu nie mogę zmienić swoich strojów, stadionu, rzeczy w stadionie, zasobów klubowych a przede wszystkim ustawień klubu takich jak zmienienie klubu na prywatny albo tylko dla znajomych. 

2 Replies

• krywik27's avatar
    krywik27
    Seasoned Newcomer
    14 hours ago

Hej EA_Kalina​ 

• 1. gram na ps5
    • 2.  Wydaje mi się że problem występuje tylko w moim klubie, jednak na redditcie widziałem, że ludzie też się skarżą na ten temat, oraz kiedy daje menedżera komuś innemu to też wyświetla się mu błąd także nie jest to problem z moim kontem
    • 3. po próbie zapisu tych rzeczy wyskakuje kilka różnych komunikatów:
    • -po próbie zmienienia strojów wyskakuje-„Nie udało się zaktualizować ustawień, wracasz do szatni.”
    • -po probie zmienienia zasobów klubowych wyskakuje -„Nie udało się zapisać ustawień klubu.”
    • -po próbie zmienienia ustawień klubu np zmienienie prywatności klubu na prywatny zamiast publiczny wyskakuje -„W twoim zgłoszeniu wykryliśmy treści osobiste, objęte prawami autorskimi, obraźliwe lub niestosowne z innego powodu. Spróbuj ponownie.”. Nazwa klubu to Spalony FC także nic obraźliwego tu nie widzę. 
    • -a po zmianie ustawień stadionu żaden komunikat się nie wyświetla ale i tak się nic nie zapisuje co ustawiałem
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 hours ago

Hej krywik27​ 

Dzięki za Twój post. Jeśli od około dwóch tygodni nie możesz zmieniać strojów, stadionu, elementów stadionu ani ustawień prywatności Klubu, chciałabym dopytać o kilka rzeczy:

• na jakiej platformie grasz,
    • czy problem występuje tylko w Twoim Klubie, czy również po dołączeniu do innego,
    • czy po próbie zapisania zmian pojawia się jakiś komunikat o błędzie, czy zmiany po prostu się nie zapisują?

Na początek spróbuj też odświeżyć sesję - zamknij grę, wykonaj zimny start konsoli, a następnie zaloguj się ponownie i sprawdź, czy sytuacja się zmieniła.

Jeśli możesz, dołącz również zrzut ekranu pokazujący problem.