Forum Discussion

keizgrk's avatar
keizgrk
New Novice
3 months ago

problem z połączeniem

grałem sobie rivals, nagle wywaliło mnie do menu i pokazuje się komunikat 

dostep do funkcji bedize mozliwy dopiero po wpisaniu sie do sieci playstation network i zalogowaniu na serwery ea

Internet mam, wylogowałem się i wpisałem ponownie do psn i kompletnie niewiem co robić, jest jakaś informacja o awarii? 

8 Replies

• KarolPe241's avatar
    KarolPe241
    Rising Newcomer
    3 months ago

Gram sobie w Ultimate Team i żadnych problemów, a raptem wywaliło mnie z meczu i po każdym ponownym wejściu do UT mam komunikat: 

Dostęp do funkcji sieciowych będzie możliwy dopiero po wpisaniu się do sieci playstation network i zalogowaniu na serwery EA 

Resetowałem router, internet działa i działał cały czas. Wypisywałem się z PlayStation i wpisywałem już z 5 razy i dalej to samo. O co może chodzić ? 

• Mam ten sam problem. Wg EA serwery są online, tylko nie wiem które. 

• kwachulca's avatar
    kwachulca
    Seasoned Novice
    3 months ago

Mam to samo nagle wywaliło mnie z gry i od 30 min nie ma możliwości zalogowania się i grania 

• kwachulca's avatar
    kwachulca
    Seasoned Novice
    3 months ago

Mam to samo i nic się nie dzieje od 30 min nawet grę ściągałem drugi raz na PS5 i dalej nic 

• keizgrk's avatar
    keizgrk
    New Novice
    3 months ago

To samo, udostępniłem telefon z Internetu i narazie działa 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Dajcie znać czy sytuacja jest aktualna. Odpowiadając na pytanie o status serwerów:

Jeśli nie możesz połączyć się ze swoją grą EA, sprawdź TUTAJ, czy serwery są wyłączone.

Gdy jakiś ulega awarii, aktualizujemy tę stronę najszybciej, jak to możliwe, lecz mogą wystąpić opóźnienia. Bieżące informacje znajdziesz na profilu @EAHelp.

Sprawdź też czy w górnej części naszego forum nie pojawił się żółty baner z informacją np. o trwających pracach konserwacyjnych.

Warto dodatkowo sprawdzić czy serwery konsol lub PC uległy awarii:

Sprawdź serwery Xbox

Sprawdź serwery PlayStation

Sprawdź serwery Nintendo

Sprawdź serwery Steam

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 10 hours ago
971 Posts