Forum Discussion

KOSSA11's avatar
KOSSA11
Newcomer
2 days ago

Problem z SP i FC HUB

Od 2 miesięcy nie zbiera mi się SP oraz przez to nie mogę wejść w FC HUB pisałam już 4 razy nadal nic, omijają mnie wszystkie nagrody z FC HUB. Robiłam już przywracanie licencji odinstalowanie i zainstalowanie ponownie nic to zadziałało. PROSZĘ O PILNĄ POMOC

I rekompensatę DZIĘKUJĘ 

[Moved to FC 26 PL. Please review our guidelines regarding language posts - CM]

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 hours ago

Hej,

Z mojej strony nie mam wglądu w szczegóły Twojego konta ani w to, co dokładnie powoduje ten problem, natomiast jest jedna rzecz, która w takich przypadkach często ma znaczenie, szczególnie jeśli korzystasz z więcej niż jednej wersji gry (np. PS4 i PS5).

• Jeśli zalogujesz się na wersji GEN5 (np. PS5), a potem zamkniesz grę, przez około 30 minut nie będzie możliwe zalogowanie się na wersji GEN4 (np. PS4).
    • Jeśli nie zamkniesz gry na GEN5, dostęp do GEN4 będzie zablokowany do momentu zamknięcia gry + odczekania 30 minut.
    • Po tym czasie wszystko powinno wrócić do normy i dostęp do Season Pass oraz Clubs powinien działać poprawnie.

To działanie jest zamierzone, więc jeśli przełączasz się między wersjami gry, warto upewnić się, że:

• gra jest całkowicie zamknięta na poprzedniej generacji
    • odczekasz minimum 30 minut przed logowaniem na drugiej wersji

Jeśli mimo tego nadal nie masz dostępu do Season Pass / FC HUB, potrzebne będą dodatkowe informacje, żeby można było to dalej sprawdzić:

• Platforma
    • PSN ID / Gamertag
    • Data i godzina ostatniej próby wejścia (z Twoją strefą czasową)
    • Czy przełączałaś się między wersjami gry (np. PS4 ↔ PS5)
    • Czy używasz więcej niż jednego konta na konsoli
    • Czy próbowałaś przez Web App / Companion App
    • Czy wcześniej działało poprawnie — jeśli tak, to kiedy przestało