fc4568efc2f7db83Newcomer1 month agoProblem Cześć.Mam problem w grze.Nie mogę odbierać nagród w grze bo wciąż jest karta ewolucji w sklepie której nie mogę ani użyć ani skasować.wyswietla się komunikat że tryb ultimate ma problemy techniczne i...Show More
EA_KalinaCommunity Manager1 month ago📌WSKAZÓWKA OD GRACZA: Podsyłam kroki udostępnione przez jednego z graczy na naszej anglojęzycznej tablicy tutaj.
Recent DiscussionsProblem z grą W środę zakupiłem fc26 i wszystko działało super. Dzisiaj chciałem pograć i od początku były problemy. Po 20 sekundach gra zaczynała się ścinać i w menu i w meczach nawet offline. Później wyłączałem ...Problem z zalogowanie się do UT Mam problem z zalogowaniem się do UT, ekran na wczytywaniu po prostu się zacina, ikonka od wczytywania działa ale może tak wczytywać w nieskończoność, reinstall gry raz pomógł teraz już nie pomaga. W...Crash do pulpitu podczas meczu w UT Witam, od dłuższego czasu wywala mnie z gry podczas meczu w Ultimate Team. Czasem jest to po minucie, czasem pod koniec, a czasem potrafię zagrać kilka meczy pod rząd i jest OK. Crashuje mnie do pul...Ea fc 26 nie odpala się na Pc/steam Mam problem z odpaleniem Ea fc 26 na pc po krótkim ładowaniu przekierowywuje mnie do ea app nie pokazuje żadnego błędu, próbowałem wielokrotnie odinstalowywać i instalować gre i antycheata od nowa. W...Czarny Ekran Gdy włączam Rivals to po wejściu w mecz jest czarny ekran i muszę wyłączyć grę bo nic nie da się zrobić.