Forum Discussion

B4RTEOX's avatar
B4RTEOX
Seasoned Newcomer
21 days ago

Problemy w UT. POMOCY!!!!!!!!!!!!

Podczas gry w UT wyskakuje błąd "tylko gracz powiązany z aktualnym kontem może rozpocząć sesje gry"

da sie wejsc jedynie do trybu RUSH lecz nie czyta pada i nie moge sie ruszac. Od premiery sa błedy w tej grze miedzy innymi brak możliwosci grania trybów online (oprócz rush) z powodu opóźnienia pada (mam 30 pingu). W aktualizacjach piszecie ze poprawiono optymalizację na PC lecz nic się nie zmienia.

Pieniądze wydane w błoto, przynajmniej ja tak uważam jest środek listopada a ja moge grać jedynie rush i squad battles (w tym momencie nie mogę grać wogule przez bład podany na samym początku)

Jesli zamierzacie cos z tym zrobic to sie pospieszcie i napiszcie mi co mogę zrobić w stosunku do podanego błędu na początku tej wypowiedzi.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    20 days ago

Hej B4RTEOX​ 

Proszę, podeślij zrzut ekranu z komunikatem błędu, żebyśmy mogli dokładniej to sprawdzić.

Daj też znać, czy uruchamiasz grę przez EA App czy przez Steam oraz dołącz swój aktualny DxDiag.
    Po otrzymaniu tych informacji spróbujemy ustalić, co powoduje ten problem.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 9 hours ago
968 Posts