Forum Discussion

Stachu-United123's avatar
Stachu-United123
Seasoned Newcomer
1 day ago

Problemy z wejściem do trybu Ultimate Team.

Problem zaczął się od tego że nie mogłem po skończonych meczach w trybie gauntlet wyrzucało mnie z ultimate team i nie zaliczało wyzwań. Teraz nie mogę wejść do Ultimate Team i pokazuje mi się komunikat ,, W tej chwili połączenie z trybem Ultimate Team jest niemożliwe. Wrócisz teraz do głównego menu. ,, Nie zadziałał restart konsoli i re-instal gry.

8 Replies

• Stachu-United123's avatar
    Stachu-United123
    Seasoned Newcomer
    10 hours ago

Masz jakiś sposób żeby to naprawić, czy liczymy na to że jak się gauntlet skończy to nam pozwoli wejść🤣

• Pyszczekzlocisty's avatar
    Pyszczekzlocisty
    Newcomer
    5 hours ago

Dalej nie, zrobiłem wszystko co polecał chatgpt wysłałem wniosek o problemiem. Gram od fify 20 nie miałem nigdy tak. Przestaje grac w to. moze wroce na tots. Na jesien nastawiam sie na GTA. Trudno skoro nie ogarniaja serwów ich strata. 

Stachu-United123
    Seasoned Newcomer
    4 hours ago

Gdzie to się wysyła wniosek? I pytanie jak wrócisz jak nie będzie wstanie wejść, patologia stan tej gry.

• Dobra jak link nie dziala to musisz wejsc na web app lub companiona i stworzyc nowy sklad zmienic stroje i usunac taktyke

https://forums.ea.com/discussions/fc-26-technical-issues-pl/%E2%80%9Ew-tej-chwili-po%C5%82%C4%85czenie-z-trybem-ultimate-team-jest-niemo%C5%BCliwe-%E2%80%9D/13171402/replies/13173634

Stachu-United123
    Seasoned Newcomer
    2 hours ago

Nie mogę wejść na Companiona, wyskakuje ze niby jestem zalogowany już.

Stachu-United123
    Seasoned Newcomer
    1 hour ago

Zwracam honor, pozmieniałem coś w klubie ,herb stroj, usunąłem parę składów i jestem 🤣. Co to jest za gra popsuta

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago
1,291 Posts