Forum Discussion

9baggio's avatar
9baggio
Seasoned Rookie
2 months ago

Pytanie do EA

Dlaczego gra pokazuje 4-6 pingu a gameplay działa bardzo źle?(zawodnicy są wolni i podania są niedokładne, każda animacja wolno się wczytuje). Problem raczej jest z moim internetem, u znajomego na moim ps5 wszystko działało bardzo dobrze, a gralismy przez wifi. Co może powodować u mnie taki problem? Internet swiatłowodowy, konsola podpięta kablem. Co mam powiedzieć mojemu dostawcy internetu, że zawodnicy w fifie wolno biegają?

73 Replies

• bodzio06's avatar
    bodzio06
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

To nie wina konsoli. Mam ten sam problem na PC. Ping mam cały czas na poziomie mniej więcej 12 ms. W połowie zeszłego tygodnia wszystko nagle zaczęło działać płynnie i przyjemnie się grało. Trwało to 2-3 dni i wróciło do tragicznego gameplaya, jakbym zaczął grać brązowymi kartami. Myślę że zmiana serwera po części rozwiązała by problem, ale EA nie daje takiej możliwości.

• Greg2327's avatar
    Greg2327
    Seasoned Veteran
    1 month ago

Tak  światłowód na linii Fiberhost. W tym sęk, że czasami gierka dobrze chodzi online, zwłaszcza wieczorami tak po 19.W rivalsach jestem w piątej lidze teraz.  Nie mam żadnych  zacieć, spowolnień całej gry. Bardziej mój zespół jest opóźniony, powolny. Obrona nie wraca, nie działa sprint, presing zespołowy, nawet podania ledwo się toczą. Gdy przeciwnik przejmuję piłkę, gra tak jakby przyśpiesza, ale moi dalej ledwo się ruszają, chwieją na nogach (przy lekkim kontakcie się przewracają) może sobie podawać między moimi obrońcami, żaden sam z siebie piłki nie przechwyci . Co do nowej konsoli, dla jednej gry nie będę wymieniał, zresztą już teraz ta gra jest mało opłacalna. Wszystkie paczki praktycznie niewymienne, nic trafić nie można. Gra dla tych co wydają kasę, inaczej odstajesz z zespołem. 

mozolna gra

nie da się zbliżyć

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Seasoned Vanguard
    1 month ago

Ja ich naprawdę podziwiam, jak oni byli w stanie z czegoś w miarę grywalnego zrobić coś niegrywalnego i dodatkowo nie potrafić naprawić błędów, które są już od 2 miesięcy. Brawo EA. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 day ago
1,173 Posts