Forum Discussion
127 Replies
- Patrykprogaming9 days agoSeasoned NewcomerMam to samo i nie tylko my mam nadzieje ze jakies fc pointsy dadza bo to jest jakis zart chce robic zadania na karnet za ktory tez zaplacilem i teraz mam to tracic. 
- Swid3Rv19 days agoRising TravelerMam to samo ! z 30 min temu , mowie pogram sobie i ten sam komunikat ! ! ! i tez klucz z ENEBY ! Najgorsze jest to , ze WebAppa tez nie mam , odpalam go a tu wyskakuje tak jakbym w ogole klubu nie miał ! no i dla mnie to szok ze w bibliotece brak gry. To jest k.... jakiś żart z roku na rok zamiast byc lepiej to z tej gry robi sie coraz wieksze bagno , ostatnia edycja w moim wykonaniu tego odgrzewanego kotleta ! 
- Kriczqu9 days agoRising NoviceTo samo klucz z eneby 
- Gracekuwu9 days agoSeasoned NewcomerMam to samo 2 h temu znikła fifa z ea co teraz klucz kupiony z eneby 
- Swid3Rv19 days agoRising TravelerNo i co teraz mamy zrobić bo nie wiadomo czy problem po stronie klucza skoro działa do tej pory czy to wina tej ,je....ej aplikacji EA APP 
- Gracekuwu9 days agoSeasoned NewcomerJa napisalem do eneby i nic to nie dało bo pisza ze klucz jest użyty 
- coorchak989 days agoSeasoned RookieRozmowa na chacie z pracownikiem EA, która sam ją zakończył. Ta firma to jakieś jaja. "Naprawdę rozumiem, jednak gra powinna nadal być widoczna na Twoim koncie i w innych wymienionych punktach, ale jej tam nie ma. Upewnij się, że masz prawidłowe konto lub dokonałeś zakupu. Wiem, że nie jest to odpowiedź, jakiej od nas oczekiwałeś, zwłaszcza że nie możemy spełnić Twojej prośby, ale bądź pewien, że Twoje ostatnie doświadczenie zostanie odnotowane przez nasz zespół. Ma to na celu zapewnienie, że dostarczamy najlepsze doświadczenie i usługi, które możemy zaoferować. Czy jest coś jeszcze?" 
- Swid3Rv19 days agoRising TravelerCzyli co , mozna się rozejść ? 250 zł poszło w c...j i to by było na tyle 
- Swid3Rv19 days agoRising Travelerjest tam jakis mail do supportu , trzeba tam pisac do nich po angielsku czy po polsku mozna ? 
- Kruuciooo9 days agoRising RookieMam to samo klucz z eneby i gra mi zniknęła z 3h temu i nie mam jej w bilbiotece co teraz zrobić 
- Kruuciooo9 days agoRising RookieEA_Kuba da się coś z tym zrobić bo stracenie całego konta będzie niesamowite a miałem tam naprawdę już dobre karty w ultimate team i nie tylko 
- Gracekuwu9 days agoSeasoned NewcomerMam dla was info napisalem do eneby o zwrot sprdkow ze gra nie dziala i odpowiedzili ze kase zwroca w ciagu 28dni roboczych 
- kostii19109 days agoRising NewcomerA jak to zrobić, bo zgłoszenie można robić jeśli klucz nie został jeszcze ujawniony 
- Dawidtar9 days agoRising NewcomerCzyli co, ultimate team przepadł definitywnie ? 
- Adek07529 days agoNew RookieRuszyło coś? bo u mnie jest to samo klucz przez eneba zakupiony tydzień temu dzisiaj chce pograć i ten sam problem co u was 
- Swid3Rv19 days agoRising TravelerChyba tak bo web app też c..j strzelił jakby nie było klubu ! U mnie 
- Adek07529 days agoNew RookieJa kiedyś miałem podobnie z FC 25 ale wtedy kupowałem przez steam i wystarczyło parę razy uruchomić ponownie konputer co tez wsumie było żartem ale działało 
- Kruuciooo9 days agoRising RookieJeśli nie kłamią to kontakowałem się dziś z supportem ea i powiedzieli że wiedzą o tym błędzie i go naprawiają oraz nie jesteśmy jedyni, a gra powinna wrócić do biblioteki 
- EA_Kuba8 days agoCommunity Manager Cześć wszsytkim, Dziękujemy za wasze zgłoszenia odnośnie gry EA SPORTS FC 26, która zniknęła z Waszego konta. 
 Jeśli gra została kupiona poprzez poprzez zaufanego sprzedawcę - wyczyśćcie pamięć podręczną EA app wedle instrukcji poniżej:
 Wyczyść pamięć podręczną, aby rozwiązać problemy ze swoimi grami
 W przypadku kupna gry z innego źródła, skontaktujcie się bezpośrednio ze sprzedawcą.
 Kupowanie walut premium EA i gier do pobrania
 Kupowanie gier cyfrowych EA u nieautoryzowanych sprzedawców wiąże się z ryzykiem.- W najlepszym wypadku możesz otrzymać niewłaściwy produkt lub inną wersję językową.
- W najgorszym zaś dane Twojego konta EA lub dane rozliczeniowe mogą trafić w niepowołane ręce. Może to skutkować nieuprawnionym użyciem danych rozliczeniowych lub utratą dostępu do konta.
- Nieautoryzowani sprzedawcy mogą sprzedać fałszywy, używany lub skradziony klucz albo kod produktu.
- Wyłączymy wszystkie nielegalnie uzyskane gry i kody produktów. Oznacza to, że nie będzie można dalej grać w grę ani wykorzystać wirtualnej waluty.
- Doradcy EA nie będą w stanie pomóc w przypadku gier zakupionych od nieautoryzowanych sprzedawców lub nielegalnie.
 Każdy zakup dokonany u nieautoryzowanego sprzedawcy wiąże się z ryzykiem. Zadbaj o to, by twoje konto i dane osobowe były bezpieczne. 
- Carderar8 days agoNew RookieWasz Support, twierdził około godzinę temu, że problem jest znany i go rozwiązujecie. A teraz sugerujecie, że kupiliśmy grę z nielegalnego źródła i dlatego została usunięta? 
- Kriczqu8 days agoRising NoviceCzekamy juz 2 dni na odpowiedz zebyscie stwierdzili ze gra nie jest z legalnego zrodla to tyle? tak traktujecie graczy? 
- adaso3218 days agoRising Newcomernic nie dziala nie umiecie problemu rozwiazac od 2 dni wiekszosc graczy chciala by zaczac grac 
- Kriczqu8 days agoRising NoviceTo jest żart? 
- Czesiuuu8 days agoRising RookieTo jest **bleep** hit zawsze kupowalem na enebie i nie bylo problemu a teraz cos pisza ze nielegalne zrodlo oby to naprawili 
- Swid3Rv18 days agoRising TravelerNie sądzę i nie mogę stwierdzić że temat jest rozwiązany gra działała i jedna z pierwszych rzeczy które zrobiłem właśnie było wyczyszczenie pamięci podręcznej aplikacji która nic nie wniosła więc jak można uważać że sprawa jest rozwiązana , skoro jestem przekonany że po powrocie z pracy odpalę Aplikacje i dalej będzie gnój w postaci braku gry w bibliotece...najlepsze jest to że od tego samego gościa na enebie kupiłem fc24 ,które działa normalnie... 
About FC 26 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 3 hours ago
- 14 hours ago
- 15 hours ago