Forum Discussion

u447l10f8srr's avatar
u447l10f8srr
Seasoned Newcomer
5 months ago
Solved

Rozłączenie nie z mojej winy

Chciałam rozgrywać mecze w Squad Battles a zostałem rozłączony z meczu w 80 minucie i mecz oddany jako walkower, problem pojawia się często a ja nie jestem w stanie odrobić tych punktów w innych meczach, podczas próby zalogowania pisze, że serwery są niedostępne i dołączam jako” rozgrzewka” w kolejce do serwera więc problem jest z waszej strony bo mój internet działa dobrze stąd proszę o pomoc 

• u447l10f8srr​ Najnowsza aktualizacja FC 26 v1.1.2 rozwiązała problem z rozłączeniami podczas meczów online, który występował u części graczy na PC. Upewnij się, proszę, że masz zainstalowaną najnowszą wersję gry.

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

Hej u447l10f8srr​ 

Warto przyjrzeć się ocenie swojego połączenia oraz dodatkowo przetestować grę z nowym aktywnym składem.  

Przejdź do Web App lub Companion i utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego, ale dodaj do listy składów nowy i ustaw jako aktywny. Usuń także dotychczasowe taktyki i dodaj 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników. 

• Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu 
    • Do nowego składu nie przypisuj zawodników, którzy byli w poprzednim składzie oraz kart specjalnych np. EVO
  • u447l10f8srr's avatar
    u447l10f8srr
    Seasoned Newcomer
    5 months ago

EA_Kalina​ niestety to nie wina z mojej strony tylko problem również innych graczy stąd pytanie co zrobić w takiej sytuacji jeśli to nie wina z mojej strony.Prosze o pomoc 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

u447l10f8srr​ Najnowsza aktualizacja FC 26 v1.1.2 rozwiązała problem z rozłączeniami podczas meczów online, który występował u części graczy na PC. Upewnij się, proszę, że masz zainstalowaną najnowszą wersję gry.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 9 minutes ago
1,360 Posts