B4RTEOXNew Rookie1 month agoRUSH Problem w rush polega na tym że w pewnym momencie meczu wyrzuca mnie z meczu i gra SI a ja mogę tylko oglądać, dzieje się to po ostatniej aktualizacji.
Recent DiscussionsPseudo fc Ta pseudo gra w ogóle nie trzyma się kupy . To coś co tam się poruszać nie reaguje w większości na pada , tak jakby było zaaranżowane jakby kto inny grał zamnie zamulenie tych latających stworków je...Problem z wydajnością Cześć serdeczni przyjaciele z EA. o niedawna miałem 20 pingu i gra chodziła w miarę dobrze. Czasem ścinała przy stałych fragmentach w meczach online, ale dało się przeżyć. Od jakiegoś czasu ping spa...Nagrody za Squad battles + Asia i oceania Nie dostałem nagrody na squad battles pomimo odbioru nagród. Nie dostałem nadal niektórych nagród za Asia i oceania (cahill, aljaber itp) EA czy wy jesteście poważni? Kiedy otrzymamy swoje nagrody!...Can't claim supercharged pack on ps5. Can't claim supercharged pack on ps5. I subscribe to eaplay but can't redeem the supercharged pack on ps5. There's no claim anywhere. Błędy w wydarzeniu Gerd Muller Dzień dobry, Chciałbym zgłosić problem z rozgrywką w EA SPORTS FC Mobile. W wydarzeniu Gerd Müller moim zadaniem jest strzelenie 11 goli w ciągu 90 minut. Mój skład ma OVR 122, a przeciwnik O...