Forum Discussion

Matzhi's avatar
Matzhi
Seasoned Rookie
23 hours ago
Solved

Rynek Transferowy - Blokada?

Witam,

Przeszedłem z Xbox na PC.

Po przejściu miałem zablokowany rynek transferowy, jednak tydzień temu po rozegraniu z 50 meczy rynek został odblokowany, a tu niespodzianka na web app, gdyż okazało się że w FC26 mam zablokowany.

Jaki jest powód, bo średnio rozumie...

gracze co mieli bana w FC25 mają rynek normalnie w FC26, a ja po przejściu na nową platforme nie mam rynku, mimo że odblokowałem go w 25.

• Wiadomość otrzymywana na Web App, oznacza że trzeba kontynuować rozgrywkę przestrzegając zasad uczciwej rywalizacji. Po pewnym czasie Rynek Transferowy na Web App  powinien zostać odblokowany. Nie posiadam jednak dodatkowych szczegółów co do ilości rozegranych meczy i tego jak długo może to potrwać.  

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 hours ago

Hej Matzhi​ 

Daj nam znać jaki komunikat widzisz przy próbie skorzystania z Rynku Transferowego na Web App - najlepiej podeślij zdjęcie/ zrzut ekranu.

• 78a2273449081778's avatar
    78a2273449081778
    Newcomer
    8 hours ago

Hej! u mnie występuje podobny problem, grałem prawie codziennie przez pare miesięcy w fc25, nigdy nie otrzymałem żadnej blokady, a mam zablokowany rynek transferowy na web app fc26 :( oczywiscie loguje sie na te same konto. Mozesz mi w tym jakoś pomóc? :)

• Matzhi's avatar
    Matzhi
    Seasoned Rookie
    3 hours ago

EA_Kalina​ 

Hej,

w grze rynek działa mi normalnie, nie wiem tylko dlaczego mam zablokowany na web appie, bo jest taki ogólny komunikat, nie jest zawarty powód.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 hours ago

Wiadomość otrzymywana na Web App, oznacza że trzeba kontynuować rozgrywkę przestrzegając zasad uczciwej rywalizacji. Po pewnym czasie Rynek Transferowy na Web App  powinien zostać odblokowany. Nie posiadam jednak dodatkowych szczegółów co do ilości rozegranych meczy i tego jak długo może to potrwać.  

• Matzhi's avatar
    Matzhi
    Seasoned Rookie
    2 hours ago

Rozumiem, jednak to trochę dziwna praktyka ze strony EA.

Średnio logiczne, że gracze którzy złamali regulamin w poprzedniej edycji, mają odblokowany rynek od razu, tymczasem ja jako gracz z wieloletnią czystą historią mam blokadę...

Dziękuje za pomoc, pozostaje czekać.

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.25 PostsLatest Activity: 5 minutes ago