Forum Discussion

Szymontrfg's avatar
Szymontrfg
Rising Newcomer
5 months ago

Season pass

od około miesiąca mam problem z przepustką sezonową w EA FC 26 na PS4. Zrobiłem wymagane zadania, ale postępy w przepustce nie naliczają się poprawnie / przepustka nie działa tak, jak powinna.

Na aplikacji Companion wszystko się wyświetla normalnie, więc konto raczej jest połączone, ale na konsoli dalej mam ten problem. Próbowałem już podstawowych rzeczy (restart gry, wylogowanie i zalogowanie, sprawdzenie internetu), ale nic nie pomogło.

Czy ktoś miał podobną sytuację i wie, jak to naprawić? Albo co dokładnie trzeba zrobić w ustawieniach EA/PS4?

1 Reply

• Mam identyczny problem ale pracownicy ea maja klientów tam gdzie słońce nie dochodzi bo swoj cel osiągnęli czyli naciągnięcie ludzi jedynie na pieniądze.Już nie jedna rzecz prosiłem o pomoc i pracownicy ea nigdy nie pomogą a oskarżenia o kupowanie monet to już mistrzostwo świata i blokada rynku transferowego.Robiłem skup i sprzedaż kart ale bot uznał że oszukiwałem.Dziadostwo bo odwolania możliwości brak i wmawianie jeszcze że eksperci to sprawdzali.Ostatni raz kupilem co kolwiek od ea bo uczciwy gracz jest traktowany jak zero