Forum Discussion

diver115's avatar
diver115
Rising Newcomer
3 days ago

Serwery EA obecnie nie mogą przetworzyć twojego żądania

Witam,

od wczoraj mam poważny problem podczas rozgrywki. Po każdym meczu nie ważne czy został on zagrany do końca czy przeciwnik wyszedł wcześniej mam komunikat ,,Serwery EA obecnie nie mogą przetworzyć twojego żądania. Spróbuj ponownie później' lub ,,W tej chwili połączenie z ultimate team nie jest możliwe. Wrócisz teraz do głównego menu" po czym wyłącza mi się całkowicie Ultimate team i nie zalicza żadnego meczu. Od wczoraj resetowałem komputer pare razy, naprawiałem grę za pomocą funkcji ,,napraw" oraz odisntalowałem grę i zainstalowałem ponownie. Następnie próbowałem grać na 3 różnych internetach zawsze z tym samym skutkiem. 10 meczy z rzędu się nie zaliczyło i od razu wyrzuca do menu głównego. Proszę o informację co mogę zrobić aby pozbyć się problemu.

PS: Jakość połączenia przez EA jest oceniana na 98/99% z żadnym innym programem nie mam takich problemów. Każde testowane łączę było stabilne. Pozdrawiam.

3 Replies

• idel_90's avatar
    idel_90
    Seasoned Newcomer
    3 days ago

Podłączam sie do problemu gram na PS5 mam ten sam problem od 9 grudnia. W tej chwili nie wejsc do Ultimate team odinstalowałem gre i zainstalowałem ponownie ale nie dziala.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Hej diver115​ idel_90​ 

Na start usuńcie potencjalnie uszkodzone pliki gry oraz w zrestartujcie router. Warto także przetestować grę z nowym aktywnym składem:

Przejdźcie do Web App lub Companion i utwórzcie zupełnie nowy skład. Nie edytujcie już istniejącego, ale dodajcie do listy składów nowy i ustawcie jako aktywny. Usuńcie także dotychczasowe taktyki i dodajcie 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników. 

• Nie sprzedawajcie zawodników z poprzedniego składu 
    • Do nowego składu nie przypisujcie zawodników, którzy byli w poprzednim składzie ani kart specjalnych np. EVO

• idel_90's avatar
    idel_90
    Seasoned Newcomer
    5 hours ago

Niestety nie pomogło. Od 4 dni nie mogę wejść do Ultimate Team kontaktowałem się na czacie z kimś z EA twierdząc ze problem ma większą ilość graczy i pracują nad jego rozwiązaniem. Ale 4 dni to zdecydowanie za długo.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago
990 Posts