Open Side Menu
Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 26
  4. FC 26 Problemy techniczne

Forum Discussion

jestemkozakiem21's avatar
jestemkozakiem21
Newcomer
5 months ago

Re: Ktoś wie kiedy wrócą serwery?

Szkoda gadać 

No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• fc4568efc2f7db83's avatar

Problem

Cześć.Mam problem w grze.Nie mogę odbierać nagród w grze bo wciąż jest karta ewolucji w sklepie której nie mogę ani użyć ani skasować.wyswietla się komunikat że tryb ultimate ma problemy techniczne i...
    fc4568efc2f7db83
    2 hours ago
  • rekuuu_777's avatar

Gra się zacina lub bardzo wolno chodzi

Witam mam problem z gameplayem w ea fc 26 gdy odpalam grę wszystko chodzi idealnie ale gdy wchodze do meczu gra się bardzo mocno zacina albo wszystko chodzi jakby bylio to ślimacy
    rekuuu_777
    13 hours ago
  • grenadex1910's avatar

Brak otrzymania ewolucji za zadanie "Nie do zniszczenia"

Dzień dobry, Po ukończeniu powyższego zadania nie otrzymałem ewolucji, nie ma jej w sekcji "nagrody". Jest to już zdaje się kolejny przypadek gdy brakuje mi ewolucji. Gra momentami w menu wczytuje...
    grenadex1910
    14 hours ago
  • wisniak0595's avatar

Fc 26 seria x

Witam. Mam konsolę xbox seria x. Nie działa mi fc 26 właśnie na tą wersję. Pokazuje logo i po 10 s wychodzi do głownego menu
    wisniak0595
    17 hours ago
  • DesireD26's avatar

Całkowity crash FC 26

Ogólem to mam przegrane w fc 26 prawie 200 godzin ale od 2 dni nie jestem w stanue normalnie grać. Po wejściu do gry działa ona 3 minuty i zawsze potem cały komputer się zacina. Problem wystepuje tyl...
    DesireD26
    17 hours ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago