Recent DiscussionsProblem Cześć.Mam problem w grze.Nie mogę odbierać nagród w grze bo wciąż jest karta ewolucji w sklepie której nie mogę ani użyć ani skasować.wyswietla się komunikat że tryb ultimate ma problemy techniczne i...Gra się zacina lub bardzo wolno chodzi Witam mam problem z gameplayem w ea fc 26 gdy odpalam grę wszystko chodzi idealnie ale gdy wchodze do meczu gra się bardzo mocno zacina albo wszystko chodzi jakby bylio to ślimacy Brak otrzymania ewolucji za zadanie "Nie do zniszczenia" Dzień dobry, Po ukończeniu powyższego zadania nie otrzymałem ewolucji, nie ma jej w sekcji "nagrody". Jest to już zdaje się kolejny przypadek gdy brakuje mi ewolucji. Gra momentami w menu wczytuje...Fc 26 seria x Witam. Mam konsolę xbox seria x. Nie działa mi fc 26 właśnie na tą wersję. Pokazuje logo i po 10 s wychodzi do głownego menu Całkowity crash FC 26 Ogólem to mam przegrane w fc 26 prawie 200 godzin ale od 2 dni nie jestem w stanue normalnie grać. Po wejściu do gry działa ona 3 minuty i zawsze potem cały komputer się zacina. Problem wystepuje tyl...