Mackjavelli1982New Novice14 hours agoRe: Serwery nie działają , companion nie działaKolejny raz ten sam problem to jest cyrk a nie gra
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,022 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,022 Posts
Recent DiscussionsTryb kariery Zawodnicy jak ślimaki Po ostatniej aktualizacji nie da się grać piłkarze stracili zwinność piłkę podają raz za mocno raz za słabo i podają nie do tego co wybieram tryb kariery nie da się grać. Nie zalicza zadań rozgrzewka Toty Nie zalicza zadań w rozgrzewce Toty, mimo że strzeliłem bramkę w każdym meczu. Proszę o rozwiązanie problemu i dodanie brakującej zawartości. Problem z padem Problem z padem od ps 5 po podłączeniu do PC pad działa normalnie wszystko super w szybkim meczu też natomiast jak dojdzie do gry w rivals lub fut champions pad nagle nie reaguje na żaden ruch . Gra...Problemy z logowaniem Od kilku godzin po wejsciu do aplikacji ea wyswietla się napis "Wczytywanie trwa dluzej niz zwykle. Poczekaj chwilę, staramy się rozwiązać problem". Wyczyszczenie pamieci podrecznej oraz ponowne zalo...Błąd na rynku transferowym Cześć, Mam problem z kartą (Müller 89), którą wylicytowałem dzisiaj rano, dosłownie chwilę przed rozpoczęciem przerwy technicznej serwerów. Sytuacja wygląda tak: Aukcję wygrałem, monety (285k) zost...