Forum Discussion

Dafffix's avatar
Dafffix
Newcomer
2 hours ago

Sezony fc26 ps5

EA o co chodzi? Ten problem pojawiał się już w fc25 ale w fc26 jest to nagminne. Chodzi o sytuację gdy trafia się gracza który nie potrafi przegrywać, sytuacja sprzed 5 minut, gram mecz, przeciwnik wygrywał 2:0 , do 70 minuty udało mi się strzelić 3 bramki, przy wyniku 3:2 dla mnie przeciwnik klika pauzę, gdy piłka opuściła boisko, gra wstrzymana, nie potrzebowałem zmian w drużynie więc od razu kliknąłem kółko żeby wznowić grę, czas do wznowienia leci aż nagle pojawia się komunikat że przeciwnik opuścił mecz. Przekierowało mnie znowu do menu gdzie mogłem sobie sprawdzić statystyki w moim meczu, obejrzeć powtórki spotkania itp, gdy kliknąłem kwadrat żeby sprawdzić graczy, w liście graczy byłem tylko ja, nie było tam przeciwnika który ten mecz opuścił. Oczywiście po wyjściu do głównego menu sezonów po spotkaniu brak śladów, wygrana niezaliczona, liczba spotkań do zakończenia ligi taka sama jaka byla przed tym meczem.  Połączenie mam stabilne, pociągnięte światłowodem do domu, ps5 do modemu jest podłączone kablem. Dodam że w sytuacjach gdy rzeczywiście kogoś rozłączy w trakcie rozgrywki i dostanę informację że utracono połączenie z przeciwnikiem mecz jest zaliczany, a w sytuacjach gdy przeciwnik kliknie pauzę niestety już nie, jest to bardzo frustrujące, podejrzewam że gracze ci mają sposób na wyjście z gry bez zaliczania porażki.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 30 minutes ago
1,286 Posts