Forum Discussion

jaslanky's avatar
jaslanky
Rising Novice
5 months ago

Spadki FPS, Ścinki w menu w EA FC 26, Opóźnienia

Witam, 

Kilka dni temu zakupiłem abonament EA Play Pro, niestey moje wrażenia od samego początku są kiepskie, na początek problem z rozłączaniem w trybie online który dziś został naprawiony. Natomiast wciąż mam ogromne spadki fps w grze, ścinki w głównym menu wszystko działa jakby w spowolnionym, oraz dziwne opóźnienia przy niskim pingu 10-12 - wciskam przycisk na kontrolerze natomiast reakcja następuje po jakiś 4 sekundach. 

Gram na PC, istna tragedia. EA_Kuba​ EA_Kalina​ czy wy czytacie co piszą tutaj gracze na forum ? Mój problem to nie jedyny przypadek. Kiedy problem wyżej wymienionych rzeczy zostanie naprawiony? 

3 Replies

• Niestety mają nas w **bleep** przyzwyczaj się albo odinstaluj tą grę i nigdy nie daj się więcej oszukać :)

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

Rozumiem Twoje zdenerwowanie i dziękuję, że podzieliłeś się swoją opinią jaslanky​ . Wiem, że błędy w grze to problemy, których często nie da się rozwiązać samodzielnie. Na forum moderatorzy oraz inni użytkownicy mogę pomóc Ci w ustaleniu przyczyny problemu, zasugerować możliwe rozwiązania/ obejścia. W tym wypadku chciałabym Cię poprosić o Twój aktualny DxDiag oraz kopię pliku twoich ustawień (fcsetup.ini). Plik ten znajduje się: C:\Użytkownicy\Nazwa_użytkownika\AppData\Local\EA SPORTS FC 26  (folder AppData jest folderem ukrytym) 

Jeśli jednak potrzebujesz skontaktować się bezpośrednio z doradcą EA, przejdź na stronę EA Help.
    Aby zgłosić błąd gry, użyj sekcji Zgłaszanie błędów, a jeśli chcesz przekazać swoją opinię lub sugestię, odwiedź dział Feedback.

• nie licz nawet ze to porady coś daja przywzwyczaj sie bo nic z tym nie zrobia

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago
1,372 Posts