Forum Discussion

JemKasztany's avatar
JemKasztany
Newcomer
7 hours ago

Spadki fps w 2 połowie

Witam, mam od dluzszego czasu problem (nie było go na początku) - W 2 połowie meczu fps spadaja ze 144 do 10-20, gra robi sie niegrywalna a zuzycie karty graficznej rośnie do 100% co jest nieakceptowalne. Proszę naprawcie ten błąd, bo ludzie kupują grę na starcie każdy chce grac normalnie a nawet nie może bo dzieje się takie cos, a żartem jest to ze nikt z tym jeszcze nic nie zrobil albo nawet nie dał zadość uczynienia w postaci zwrotów lub chociaż darmowych itemów w grze. EA naprawcie to i zrekompensujcie stracony czas.

4 Replies

• mam to samo :( pierwsza połowa dziala super zarąbiście a w 2 połowie po cutscence zaczyna lagować i fps spadają mi z 90 bo tak mam ustawione do 30 

• Mam to samo, gram na pc, po 1 polowie są takie lagi ze wychodze z meczu wygrywajac nawet 4:0 bo to kompletnie nie ma sensu. To jest skandal ze do tej pory nikt z tym nic nie zrobil.

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.517 PostsLatest Activity: 2 minutes ago