Forum Discussion

Arczi1300's avatar
Arczi1300
Newcomer
3 hours ago

Problemy z fps w fc26

Kiedy wchodzę do fc26 na pierwszy rzut oka wszystko jest w porządku, ale niestety kiedy wchodzę do ultimate team fps drastycznie spadają(do około 10-30) a zużycie karty graficznej leci w górę do poziomu 100% i cały czas tutaj mówię o po prostu odpalonym menu. W meczu zdarzy się, że jedną połowę uda się zagrać w cywilizowanych warunkach, ale wtedy jestem pewny, że na drugą połowę spotkania mogę nie wychodzić, ponieważ będę się musiał zadowolić gameplayem na poziomie 20fps przy dobrych wiatrach. Warto dodać również gram na najniższych ustawieniach graficznych chociaż w normalnych warunkach mógłbym grać na wysokich z przyzwoitymi fpsami. Obejrzałem już dużo wszelkiej maści poradników jak to zwalczyć niestety żaden z nich mi nie pomógł. W fifę gram nie od wczoraj i dużo jestem w stanie zrozumieć, ale w tym wypadku to jest przesada kupuję grę za 300zł a w zamian dostaję pokaz slajdów. Mam ogromną nadzieję, że w niedalekiej przyszłości to naprawicie a jeśli ktoś ma pomysł co może mi pomóc proszę o odpowiedź i z góry dziękuję.

No RepliesBe the first to reply

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.492 PostsLatest Activity: 21 seconds ago