Forum Discussion

FraniUUU's avatar
FraniUUU
Newcomer
6 hours ago

Stałe fragmenty gry - błąd

Podczas stałych fragmentów gry wykonywanych przez przeciwnika nie mogę ruszyć się swoimi zawodnikami, chwilę po przejęciu piłki zawodnicy z mojej drużyny biegną tylko w jedną stronę. Dzieje się tak tylko w trybie Ultimate Team, ma ktoś podobny problem i wie jak pomóc?

4 Replies

• Podczas stałych fragmentów gry wykonywanych przez przeciwnika nie mogę ruszyć się swoimi zawodnikami, chwilę po przejęciu piłki zawodnicy z mojej drużyny biegną tylko w jedną stronę, podania również lecą tylko w stronę biegu (podczas tego błędu). Oprócz poruszania się, nie mogę również zmieniać zawodników między sobą a sterowany piłkarz stoi w miejscu. Jedyne co można nim zrobić to wślizg więc gra czyta pada i nie traci połączenia. Dodam, że dzieję się to jedynie w trybie Ultimate Team ponieważ w grze jednoosobowej taki problem nie występuje.

• mikromikki's avatar
    mikromikki
    Seasoned Novice
    6 hours ago

Bardzo dużo ludzi z polski ma ten problem (w tym ja) nie wiem czy na calym swiecie, ale co ea zjebaI0 to jego.

• Dzieki za informacje w takim razie, juz myslalem ze tylko u mnie to wystepuje

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.197 PostsLatest Activity: 11 minutes ago