Forum Discussion
dawidmarcinko jeśli to nie problem, czy możesz jeszcze sprawdzić jedną rzecz – czy sytuacja wygląda tak samo w Web App oraz Companion? Spróbuj wystawić zawodnika na sprzedaż właśnie tam i daj znać, czy komunikat o 24 godzinach nadal się pojawia.
w ea companion komunikat że nie można wystawić tej karty, próbowałem inne to samo. tak czy siak inne komunikaty lecz ani na konsoli ani na telefonu nie mogę wystawić zawodników
- EA_Kalina1 month ago
Community Manager
Dołącz proszę zrzuty ekranu z komunikatem błędu z Companion. Daj też znać, czy problem dotyczy każdego zawodnika, czy tylko konkretnych kart (np. specjalnych, niewymiennych, świeżo kupionych).
- dawidmarcinko1 month agoSeasoned Newcomer
błąd nie jest tylko w companion ale też na konsoli, nie mogę obecnie dołączyć plików ponieważ wasza pomoc pisze mi od 4 dni żebym nie wchodził na rynek i nie próbował wystawić żadnej karty, błąd dotyczy wszystkich kart
- EA_Kalina1 month ago
Community Manager
Rozumiem, że zostały Ci przekazane dodatkowe zalecenia. A zatem na ten moment:
- całkowicie wyloguj się z gry i Companion na 24-48h
- nie wchodź w ogóle w zakładkę Rynek transferowy
- po tym czasie zaloguj się ponownie i sprawdź jedną kartę testowo
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 hours agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar7 months ago
Community Manager