Forum Discussion

jacek2205's avatar
jacek2205
Seasoned Newcomer
10 days ago

Tnie się ultimate fc26 pc

Hej czy ma ktoś jeszcze taki problem z fc 26 na PC? Gra chodziła płynnie jeszcze wczoraj po czym dziś zaczęła się zacinać ale tylko w ultimate próbowałem odinstalować zainstalować jeszcze raz nic nie pomaga. Połączenie z internetem jest dobre w menu czy szybkim meczu wszystko chodzi ok ale w ultimate już w menu się zacina jak i również w meczu wywala 

4 Replies

• Cześć mierzę się z tym samym problemem gra chodziła bez problemu a teraz nie da się grać zainstalowałem na nowo i był jakiś czas spokój do momentu jej wyłączenia bo problem po ponownym uruchomieniu powrócił.

Masz jakieś rozwiązanie na to? Bo ja już próbowałem nawet ustawienia graficzne zmniejszać ale nic to nie dawało

• KursonFR's avatar
    KursonFR
    Rising Newcomer
    10 days ago

Witam. Mam ten sam problem. Ustawienia grafiki nic nie pomagają. Ponowna instalacja również. Gra się mocno zacina. Raz na kilka uruchomień działa normalnie... by po minucie dwóch znowu się zacinać.

• 23455133's avatar
    23455133
    Seasoned Newcomer
    10 days ago

witam mam podobny problem w ultimate team mam 20 fps tak samo w jakimkolwiek trybie ale jak jestem w glownym menu mam normalne fps ea prosze naprawcie to kupilem ta gre tydzien temu i ani razu nie zagralem bo sie nie dalo 

• Ja mam komputer stacjonarny z procesorem AMD Ryzen 7 5700, 16 GB pamięci RAM i kartą graficzną GeForce GTX 1650. Od 18 września gram w EA FC 26 na pececie, no i muszę powiedzieć że ta gra od początku doprowadza mnie do szewskiej pasji - ścinki grafiki przy rozgrywce są stałe! Najgorsze jest to iż nie mogę zwrócić tego gówna!!! Jeśli nie naprawią optymalizacji gry na komputerach z GeForce GTX 1650 i innych słabszych kartach, to będę musiał się niestety pożegnać z grą, ponieważ ją odinstaluję z mojego peceta i anuluje mój abonament EA Play... 🤬

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.507 PostsLatest Activity: 15 minutes ago