Forum Discussion

jareksz1994's avatar
jareksz1994
New Novice
10 days ago

Tragiczna optymalizacja na PC

Witam. Posiadam EA SPORTS FC 26 na komputerze stacjonarnym z procesorem AMD Ryzen 7 5700, kartą graficzną GeForce GTX 1650 oraz 16 GB RAM. Od 18 września gram w FC 26 i parę razy byłem bliski rozwalenia kontrolera o ziemię w przypływie złości z powodu tragicznej optymalizacji gry... myślałem że na minimalnych wymaganiach sprzętowych na PC będzie chodzić idealnie. Nic z tego! Próbowałem już wszelkich ustawień - nawet tych najniższych - a także ustawiać format obrazu na 16:9 bez ramek...

A co najgorsze: chciałem oddać grę z powodu złej optymalizacji, lecz okazuje się iż FC 26 nie kwalifikuje się już do zwrotu!! POZWÓLCIE ODDAĆ FC 26!!! A w najgorszym wypadku - złożę pozew do sądu za oszukanie pecetowych graczy, którzy nie mogą z powodów technicznych grać w EA FC 26! NIE ŻARTUJĘ Z TYM POZWEM...

6 Replies

• FC EA 25 ledwo działało, potem działało niedawno, FC EA 26 działało po premierze, dzisiaj gram - skacze jak sk...n!

Co tu się dzieje do jasnej cholery???

• PavkaPL's avatar
    PavkaPL
    Rising Novice
    10 days ago

to jest kpina placic za gre w ktora nie mozna grac. to 3 dzien od premiery i 9 od wczesnego dostepu a bugów jest cała masa...

• ciesz sie ze ci odpalila, bo wiekszosci nie odpala gierka xd 

• _WeDeLeQ_P_L's avatar
    _WeDeLeQ_P_L
    Seasoned Newcomer
    10 days ago

Spróbuj może pobawić się z zmianą jakości oraz rozdzielczością, pisałeś że zmieniałes na 16:9 i nadal nic to spróbuj na inne rozdzielczości może wtedy gra będzie wyglądała jakbyś grał na PS2 ale jakoś będzie działać mi to pomogło 

• Samu9600's avatar
    Samu9600
    Seasoned Novice
    10 days ago

po wilu probach zmian ustawień i wewnetrzych zmianach rowniez nie da sie grac w tą gre. Optymalizacja PC lezy po calosci. Podpinam sie pod temat bo liczylem ze cos naprawia jednak jest to zart ze ta gra dalej nie dziala plynnie , bo dziala w 5 fps

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Rising Traveler
    10 days ago

Witamy w 2025 roku. Ludzie stworzyli sztuczną inteligencję, a EA nie potrafi stworzyć dobrze działającej gry. Może czas, aby AI zaczęło tworzyć EA FC, bo gorzej już chyba nie może być. Dobrze, że nie kupiłem tego gówna, tylko EA Play Pro. I za miesiąc o niej zapomne.

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.506 PostsLatest Activity: 9 hours ago