Forum Discussion
26 Replies
- oalexxandr3 days agoSeasoned Newcomer
Że tutaj to zrobiłeś? Spójrz na górny pasek. Bury_Woo
- 99michal082 days agoSeasoned Newcomer
Trzeba wykonać ewolucję srebrną karta
- Bury_Woo2 days agoSeasoned Newcomer
oalexxandr tak też tutaj
oalexxandr Soodaa97 Krazek12345 wydaje mi się, że musimy czekać aż to naprawią, nic innego z tym nie zrobimy
- Soodaa972 days agoSeasoned Newcomer
Ojciec gra obok w domu i mu wszystko działa z rynkiem, a ja błąd na błędzie w zadaniach ewolucji plus teraz ten rynek, słabo ponieważ teraz każdy piłkarz spada z ceną a my czekamy sobie radośnie a następny komunikat 24+ more haha
Akurat ja mam tylko ten błąd z tym zadaniem z ewolucji, reszta mi działa normalnie.
- muczaco2162 days agoSeasoned Novice
Cześć, ukończyłem wszystkie podstawowe zadania potrzebne do odblokowania rynku, ale mój rynek nie został odblokowany. Mój znajomy, który również to zrobił, może sprzedawać karty, a ja nie. Wiem, dlaczego tak się stało, ponieważ otrzymał ostatnie podstawowe zadanie dotyczące rynku w grze EA FC 26, a ja otrzymałem je w aplikacji internetowej i nie mam do niego dostępu. Czy możesz to dla mnie naprawić? Gram i aktywnie Cię wspieram. Wydałem już sporo pieniędzy i nie mogę uzyskać dostępu do rynku.
- 3BMABX2 days agoNewcomer
jak odblokować rynek w fc26 ?
- TDAJ-QDBH-EC8N2 days agoNewcomer
Cześć, ukończyłem wszystkie podstawowe zadania potrzebne do odblokowania rynku, ale mój rynek nie został odblokowany w aplikacji Companion
- FIFI6592 days agoSeasoned Newcomer
Racja dzięki bardzo
About FC 26 Problemy techniczne
Recent Discussions
FC26 - crashuje na PC
Solved14 minutes ago- 22 minutes ago
- 33 minutes ago
- 2 hours ago
- 2 hours ago