Forum Discussion

terws3's avatar
terws3
Newcomer
3 months ago
Solved

Wczytywanie się nie powiodło EA SPORTS FC™ 26

Witam, mam taki problem gdy chcę wczytać zapis gry wykakuje mi napis (Wczytywanie się nie powiodło) bardzo mi zależy na tym zapisie jedyna opcje jaka tam mam to mogę usunąć lub (ponów ta opcja nie działa)

• Hej terws3​ 

Usuń swój zapis 1 - jest to plik Ustawień. W ten sposób nie stracisz swoich postępów w grze a jedynie niestandardowe ustawienia i grę treningową.

Tworząc nowe Ustawienia osobiste nie zmieniaj nazwy pliku.

STERNIK1000​ 1_Zaspa_1​ dajcie znać czy wszystko już w porządku.

6 Replies

• 1_Zaspa_1's avatar
    1_Zaspa_1
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Mam ten sam problem. Jeśli coś z tym zrobiłeś proszę daj znać. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej terws3​ 

Usuń swój zapis 1 - jest to plik Ustawień. W ten sposób nie stracisz swoich postępów w grze a jedynie niestandardowe ustawienia i grę treningową.

Tworząc nowe Ustawienia osobiste nie zmieniaj nazwy pliku.

STERNIK1000​ 1_Zaspa_1​ dajcie znać czy wszystko już w porządku.

• ziolowySynonim's avatar
    ziolowySynonim
    Seasoned Newcomer
    31 days ago

mam ten sam problem, nie wiem czym jest zapis w postaci pliku ustawien ale kiedy chcialem usunac jedyny zapis jaki mam to grozi mi ze wszystkie postepy sie usuna wiec wole tego nie robic a w gre od 3 dni u mnie nie da sie zagrac przez ten blad xd

• ziolowySynonim's avatar
    ziolowySynonim
    Seasoned Newcomer
    31 days ago

usunalem ten zapis, byl to jedynie zapis ustawien, nic mi nie usunelow postepie, juz dziala

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 8 hours ago
968 Posts