Forum Discussion

nieznanymrok's avatar
nieznanymrok
Newcomer
27 days ago
Solved

Witam mam problem nie mogę wejść do trybu ultimate team

Gdy wchodzę do gry ultimate team pisze mi że nie mogę połączyć cię z serwerami bo utracę połączenie mam już tak od paru paru godzin a Internet mam nawet dobry

• Hej nieznanymrok​ 

Na początek zacznij proszę od naszego poradnika rozwiązywania problemów z połączeniem i wykonaj podstawowe kroki. Zamknij grę, wyłącz konsolę lub PC na około 3 minuty, zrób reset routera i dopiero potem uruchom wszystko ponownie. Czasem sama sesja połączenia „zawiesza się” i takie odświeżenie pomaga.

Jeśli sytuacja się nie zmieni, warto przetestować grę z nowym aktywnym składem. Przejdź do Web App lub Companion i utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego, ale dodaj do listy składów nowy i ustaw jako aktywny. Usuń także dotychczasowe taktyki i dodaj 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników. 

• Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu 
    • Do nowego składu nie przypisuj zawodników, którzy byli w poprzednim składzie ani kart specjalnych np. EVO

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    26 days ago

Hej nieznanymrok​ 

Na początek zacznij proszę od naszego poradnika rozwiązywania problemów z połączeniem i wykonaj podstawowe kroki. Zamknij grę, wyłącz konsolę lub PC na około 3 minuty, zrób reset routera i dopiero potem uruchom wszystko ponownie. Czasem sama sesja połączenia „zawiesza się” i takie odświeżenie pomaga.

Jeśli sytuacja się nie zmieni, warto przetestować grę z nowym aktywnym składem. Przejdź do Web App lub Companion i utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego, ale dodaj do listy składów nowy i ustaw jako aktywny. Usuń także dotychczasowe taktyki i dodaj 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników. 

• Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu 
    • Do nowego składu nie przypisuj zawodników, którzy byli w poprzednim składzie ani kart specjalnych np. EVO

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago
1,319 Posts