Open Side Menu
Skip to contentBrand Logo
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 26
  4. FC 26 Problemy techniczne

Forum Discussion

Weronika12222's avatar
Weronika12222
New Novice
7 months ago

Wyrzucanie do pulpitu

Przy każdym włączeniu gry po kilkunastu sekundach w menu wyrzuca grę do pulpitu. Zaczęło się to dziać po ostatniej aktualizacji. Zostały zrobione już wszystkie kroki takiej jak: aktualizacja antychea...
pc
uruchamianie gry
Zbychu52's avatar
Zbychu52
New Novice
7 months ago

dalej to samo  nic nie pomaga zeby  to naprawic

Recent Discussions

• wicio6789's avatar

problem z nagrodą Tim Cahill

Witam, również mam problem z nagrodą Tim Cahill, pisanie i składanie problemu nie daje żadnego odzewu od piątku
    wicio6789
    2 hours ago
  • PioTom84's avatar

Zablokowane konto EA FC 26

Witam. Na początku czerwca EA zablokowało mi czteroletnie konto za rzekomą dystrybucję monet poza grą. Oczywiście nic takiego nie miało miejsca. Zarabiałem monety wyłącznie przez rynek transferowy d...
    PioTom84
    2 hours ago
  • marcin061189's avatar

Brak nagród za wyzwanie Azja oceania brak cahill pomocy

Pomocy nie mogę skaczy wyzwania szuka oceania brak nagrody cahill i innych paczek w tym wyzwaniu
    marcin061189
    3 hours ago
  • TarzanBlade1984's avatar

Tim cahill

Dlaczego nie dostałem, karty Tima Cahilla za zadanie "mały Tim"? Przez brak tej karty nie mogę wykonać kompletu zadaniu "Azja i Oceania"
    TarzanBlade1984
    3 hours ago
  • FcPipeline29's avatar

Nagrody Al Owarian

Ukończyłem zadania w ewncie Al Owarian i nie otrzymałem nagród. Nie posiadam po wykonaniu np zadania mały Tim karty Tima Cahailla. Proszę o pomoc
    FcPipeline29
    3 hours ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie PolicyOnline Service UpdatesNotice at CollectionSecurity

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago