Forum Discussion

71sz's avatar
71sz
Seasoned Rookie
2 days ago

Zmiana klubu managerem niemożliwa.

Proszę o pilną odpowiedź - prowadzę karierę managera i chce odejść do innego klubu, składam CV dostaję ofertę, akceptuję ją - pomijam fakt, że tym przyciskiem do akceptacji wyskakuje jakiś pasek z muzyką (super rozwiązanie - jeden przycisk dwie funkcje) ale mam informację że przejdę do klubu od nowego sezonu po czym mój zarząd zmienia mi status posady na gorszy niż miałem po kilku dniach ten klub do którego chce odejść zmienia managera - dalej mam informacje że przejdę po sezonie, po sezonie nie dzieje się nic i tak kilkukrotnie, więc pytam co jest grane z tym? czy to są te usprawnienia gry czy co? bo nie wiem -PS5

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 hours ago

Hej 71sz​ 

Ten problem był już zgłaszany przez innych graczy. Najczęściej im pomagało:

• Zrobienie ręcznego zapisu przed zaakceptowaniem oferty i wczytanie go ponownie, jeśli po sezonie nic się nie dzieje.
    • Nie symulowanie końcówki sezonu do samego końca - kilku graczy pisało, że przejście zadziałało, gdy ostatnie mecze rozegrali ręcznie i dopiero potem przeszli do nowego sezonu.
    • Poczekanie z akceptacją oferty do końcówki sezonu (bliżej ostatniej kolejki), zamiast przyjmować ją kilka miesięcy wcześniej.
    • Sprawdzenie, czy nie masz aktywnego celu sezonowego niespełnionego w krytycznym stopniu - w niektórych zapisach zbyt niski rating posady blokował przejście mimo komunikatu.

Na PS5 warto też:

• zamknąć grę całkowicie
    • wykonać zimny restart konsoli (wyłącz z prądu na ok. 2 minuty)
    • uruchomić karierę ponownie

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 17 minutes ago
1,289 Posts