izinho13Seasoned Rookie5 days agoBrak nagrodyKupiłem wersję normalną gry ale miała być jakaś ikona niewymienna- brak ikony
Recent DiscussionsRozłącznie draft Grając draft online zamiast z ludzkim przeciwnikiem połączyło mnie z komputerem. W prawym górnym rogu wyświetliła się informacja, że poziom przeciwnika został ustawiony na legendarny. Prowadziłem w m...Glitch na nieskończoność paczek Po rozegraniu dwóch meczów w trybie draft offline zostałem niespodziewanie wyrzucony z Ultimate Team. Następnie zrestartowałem grę, aby odebrać przysługujące mi nagrody. Po ponownym uruchomieniu gry...Bug z kopiowaniem paczek Skończyłem grać draft dla jednego gracza, przy wyniku końcowym wyskoczył błąd odnośnie połączenia z serwerami - gra uznała, że wyszedłem z meczu (wysłałem zgłoszenie o przyznanie żetonu) , przy próbi...sezony - błąd w ustawieniu składów na ławce rezerwowej W Sezonach nie można ustawić sobie zawodników rezerwowych !!!!! Ustalasz skład ławki rezerwowej, wchodzisz w mecz a gra sama zmienia ci zawodników na ławce. Bardzo wk...ący błąd !!! FC 27 – Brak Przepustki Premium Wczoraj kupiłem edycję ultimate i nie dostałem sezon passa premium.