Forum Discussion

Endriu1906's avatar
Endriu1906
Seasoned Newcomer
5 days ago
Solved

W pogoni za wielkością - brak odebranej nagrody

Witam, zrobiłem wszystkie podzadania w zadaniu ,, W pogoni za wielkością", a w momencie odbierania nagrody głównej wyskoczył komunikat o błędzie z UT i wyrzuciło mnie z Ultimate. Po ponownym wejściu nie miałem paczki w sklepie, nie mogę jej ponownie odebrać i jako jedyne zadanie pokazuje że wszystko zrobiłem a nie ma zielonej kropki w prawym górnym rogu sugerujący odebranie nagrody. Proszę bardzo o pomoc :)

7 Replies

• AppXStarsXB's avatar
    AppXStarsXB
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Mam dokładnie ten sam problem - przyznali Ci nagrody po kontakcie? Również napisałem do EA. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Panie Endriu, nie ma za co ;) Endriu1906​ 

Oznaczę moją odpowiedź jako rozwiązanie. 

• Endriu1906's avatar
    Endriu1906
    Seasoned Newcomer
    3 days ago

Udało mi się skontaktować i wszystko już wiem. Dziękuje bardzo Panie Kuba za pomoc 😎

• Endriu1906's avatar
    Endriu1906
    Seasoned Newcomer
    4 days ago

Chętnie skorzystałbym z pomocy poprzez czat ale po wysłaniu zgłoszenia przekierowuje mnie do custom-care/solutions. A gdy wchodzę do zakładki ,, moje sprawy" nie ma tam nic. Więc nie mam żadnej możliwości skorzystania z czatu. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić aby uzyskać taką możliwość. Będę wdzięczny za reakcję. Pozdrawiam

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 days ago

Hej Endriu1906​ 

Dzięki za opis i screen. 

Na początek spróbuj proszę całkowicie wyjść z Ultimate Team, zamknąć grę i uruchomić ją ponownie, a następnie sprawdzić ponownie Sklep i dostępne paczki.

Jeśli nagrody nadal nie będzie, najlepiej skontaktować się z nami przez czat. Z poziomu forum nie mamy dostępu do historii nagród ani możliwości dodania brakującej zawartości, natomiast doradca może sprawdzić sytuację bezpośrednio na koncie.

Jak skontaktować się z doradcą EA?

W zgłoszeniu warto wspomnieć, że błąd pojawił się dokładnie podczas odbierania nagrody głównej oraz dołączyć ten sam screen.