wiktorek0317Newcomer7 hours agoBRAK PRZEPUSTKI PREMIUM DO KARNETUnie otrzymałem przepustki premium do KARNETU ,a zakupiłem wersję ultimate minęło już 24 godziny od zakupu i nie wiem co z tym zrobic
Recent DiscussionsNiesłuszna blokada rynku transferowego. Hej, opiszę swoją sytuację z wczoraj. Skupowalem karty srebrne na rynku i sprzedawałem je z zyskiem po wysokich cenach. Zrobiłem na tym ponad mln coinsów. Wczoraj o 20 dostalem bana na rynek za "...Niesłuszna kara DNF po rozłączeniu z serwerami EA Tytuł: Niesłuszna kara DNF po rozłączeniu z serwerami EA – gdzie mogę eskalować tę sprawę? Cześć wszystkim, szukam porady od graczy, którzy mogli znaleźć się w podobnej sytuacji. Gram w EA SPORTS F...BRAK PRZEPUSTKI PREMIUM DO KARNETU nie otrzymałem przepustki premium do KARNETU ,a zakupiłem wersję ultimate minęło już 24 godziny od zakupu i nie wiem co z tym zrobic Rynek transferowy Czy powie mi ktoś czemu mam dalej zablokowany rynek transferowy na web app? mam zrobione wszytkie zadania podstaw w ultimate team. Czekam juz z 4/5 dni, na stronie ea jest napisane ze 2 dni to max. c...Brak zawartości za ea play pro Zakupiłem ea play pro i nie dostałem żadnych zawartości do gry fc 27. Support od ponad tygodnia mnie zlewa i przełącza do innego rozmówcy albo każe czekać. Nie mogę się doprosić o dosłanie tej zawart...