Forum Discussion

98980r8909er9er9's avatar
98980r8909er9er9
Rising Novice
9 days ago

DODAJCIE CROSSPLAY NA SWITCHA 2

Czemu do teraz nie ma crossplayu na switcha 2 w fc 27 wychodzi de grounds więc to by było idealne żeby zagrać ze znajomymi z ps 5 Xbox PC. Już ciul z tymi 60 fps.  A nawet jak nie dacie 60 fps itd to dajcie powód dlaczego. I też proszę szczerzą opinię na ten temat czy dałoby radę czy nie i jaki powód a nie tylko marne dzięki za to że napisałem pomysl Tymbardxije by to pomogło znajdywać ludzi szybciej 

7 Replies

• Dlatego że Nintendo Switch ma kompletnie inny silnik, taki by konsola mogła sobie poradzić z grą. Również łączenie z serwerami tam wygląda inaczej. Nie wydaje mi się by kiedykolwiek pojawił się crossplay między innymi platformami.

• 98980r8909er9er9's avatar
    98980r8909er9er9
    Rising Novice
    9 days ago

Avalayya​ Ale no przecież napewno by dało radę to zrobić.  Przecież by to też  przekonało dużo osób do fc 27 bo co chwilę widzę że grają w efotball zamiast fc bo jest 60 klatek i Crossplay 

• Avalayya's avatar
    Avalayya
    Hero+
    9 days ago

Nie mam pojęcia czy specyfikacja Nintendo Switcha 2 poradziłaby sobie z wszystkimi nowinkami oraz jak rozwiązać kwestię połączenia. Myślę że to temat na kilka lat ale dalej nie widzę przesłanek ku temu by wersja przenośna była na równi z konsolami i pc.

98980r8909er9er9
    Rising Novice
    9 days ago

Avalayya​ Poradziła by sobie raczej switch 2 jest bardzo wydajny.  A pozatym to tylko Crossplay raczej bo nie zachwiało całym   Zoptymalizowaniem.  Skoro inne konsole hand giełdowe sobie radzą normalnie.  Od switcha 2 może i mają niektóre lepsze procki ale no   Nie wszystkie. A i tak mogę sobie radzić albo wystarczy to zoptymalizować  switch 2 ma też dlls   I teraz normalnie. Ma wszystkie nowinki. Która są w fc 27. Naprawdę w wierzę w was że to jakoś zrobicie jescze switcha ma coś takiego jak tryb wydajności że można sobie ustawić.    Tam fps ale rozdzielczość spada przypomnę że przez ostatni rok  fc 26 na komputerach wychodziła masę problemów  ludzie spadały    Fps wywalało gry i dloswloeni jak pamiętam to prawie że do końca tej gry to robiliście  

ps  możecie też np.  Zrobić testy tego. Trybu 60 i Crossplay  i dać nam zobaczyć jak to chodzi 

98980r8909er9er9
    Rising Novice
    9 days ago

Najbardziej mnie obawia że nikogo nie będzie na the grounds albo że będzie trzeba trochę dłużej czekać żeby zagrać.  Oby nie 

98980r8909er9er9
    Rising Novice
    8 days ago

Avalayya​  dla mnie najważniejszy jest Crossplay bo wtedy więcej osób by grało ze switcha i dałoby się   Grać w the grounds o wiele fajniej bo ze znajomymi  i szybciej mecze by wyszukiwało czy możecie ten pomysł może gdzie przekazać albo coś bo naprawdę to byłby najlepszy dodatek dla switcha 2