Forum Discussion

TobiFCps5's avatar
TobiFCps5
Seasoned Newcomer
2 days ago

Wlamanie i niesluszny ban na rynek transferowy

Witam. Trace juz sily. Kilka dni temu wlamano mi sie na konto z Gdanska. Zniknely mi momety i wymienni zawodnicy. Zdenerwowalem sie ale mowie ok odrobie. I niedawno wchodze do gry a tam komunikat ze dostalem bana na rynek transferowy. Serio nic zlego nie zrobilem a przez to wlamanie system zablokowal mi rynek. Odwolywalem sie juz wielokrotnie i nic. Telefonicznie juz nie mozna sie skontaktować co zrobic? Ktos cos wie moze? Prosze o pomoc bo ciezko sie tak gra. To juz trzecia edycja kupiona legalnie zero problemów dopiero teraz i to nieslusznie. 

3 Replies

• TobiFCps5's avatar
    TobiFCps5
    Seasoned Newcomer
    15 hours ago

Cos Ty nie ma szans wszystko odrzucaja juz odpuscilbym strate monet i zawodnikow wymiennych ale grac bez rynku transferowego to jest porazka ale chyba trzeba sie pogodzic z tym ze tak zostanie. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    13 hours ago

Hej TobiFCps5​ 

Jeśli doszło do przejęcia konta, w pierwszej kolejności upewnij się, że jest ono już odpowiednio zabezpieczone - zmień hasło i włącz weryfikację logowania.

W przypadku blokady Rynku Transferowego odwołanie jest właściwą drogą. Status blokady i złożonych odwołań możesz sprawdzić w Historii kar. Rozpatrzenie zgłoszenia może trochę potrwać, a z poziomu forum nie mamy dostępu do konta ani możliwości sprawdzenia lub zmiany decyzji.

• Kaninngan's avatar
    Kaninngan
    Seasoned Novice
    9 hours ago

Mam identyczną sytuację, piszę piąte odwołanie i ciągle dostaję taką samą odpowiedź że kara nałożona słusznie i koniec.
    Nie odpowiadają na moje pytania, nie odpisują na obce logi z Doha w Qatarze, wszystko im podałem na tacy a dostałem info że kara słuszna i tyle.

Cały ten czat z doradcami to śmiech na sali, na nic nie mają upoważnień, a ten system odwołań to również wyjebka