Open Side Menu
Skip to contentEA Forums
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 27
  4. FC 27 Problemy techniczne

Forum Discussion

Greg2327's avatar
Greg2327
Seasoned Veteran
3 hours ago

Draft

Zróbcie coś z oszustami w tej grze. Chciałem zagrać w drafta i wywaliło zaraz na początku meczu. Jakimś cudem utrata pakietów tylko w tam. Ocenę łącza miałem 99/100

anticheat
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• Madridista_927's avatar

PILNE-Utworzeni zawodnicy nie mają imienia ani nazwiska–wyświetlany jest numer

Witam Zespół EA SPORTS FC, Bardzo proszę o rekacje na post ponieważ chciałbym zgłosić poważny problem dotyczący utworzonych zawodników w EA SPORTS FC 27. Kiedy tworzę zawodnika, prawidłowo wpi...
    Madridista_927
    3 minutes ago
  • Wojjj24's avatar

FC 27 crash

Cześć, mam spory problem z grą, kupilem ją 2 dni temu, i praktycznie od razu po uruchomieniu, wywala do pulpitu, bez zadnego kodu błedu itp. Próbowałem odinstalowac i zainstalować ponownie, to samo z...
    Wojjj24
    53 minutes ago
  • Dawidwygra's avatar

Companion

Mam problem z companionem pisze wszędzie funkcja wyłączona
    Dawidwygra
    58 minutes ago
  • Greg2327's avatar

Draft

Zróbcie coś z oszustami w tej grze. Chciałem zagrać w drafta i wywaliło zaraz na początku meczu. Jakimś cudem utrata pakietów tylko w tam. Ocenę łącza miałem 99/100
    Greg2327
    3 hours ago
  • Dobbryy's avatar

Arsenal vs arsenal

Grałem mecz division rivals i wyrzuciło mnie z gry bo wywaliło mi internet. Wszedłem do gry około 5h później i chciałem zagrać mecz division rivals. Nagle wchodząc do meczu pokazuje się spotkanie ars...
    Dobbryy
    5 hours ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie PolicyOnline Service UpdatesNotice at CollectionSecurity

© Electronic Arts Inc.

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago